Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Decizie CNSU: Circulația în afara locuinței, interzisă după ora 22.00

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat miercuri hotărârea prin care se propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. CNSU a decis ca circulația în afara locuinței să fie interzisă după ora 22, iar cazarea în pensiunile și hotelurile de la munte să fie limitată la 70% din capacitate. Măsurile se aplică de duminică, 14 martie.

„CNSU propune modificarea intervalului orar în care este restricționată deplasarea în afara locuinței. CNSU a propus ca interdicția sa fie valabilă în intervalul orar 22.00-05.00. Totodată, se propune limitarea gradului de ocupare a spațiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, pentru spațiile de cazare dispuse în următoarele localități/zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă”, se arată într-un comunicat de presă.

Toate aceste măsuri urmează să fie aprobate în ședința de guvern. ANEXA hotărârii CNSU poate fi consultată AICI.

22 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Asa vor scadea cazurile de Covid-19.
    Ziua creste si onor conducatorii nostri vor sa ne tina si mai mult in case?

  2. Ionica Răspunde

    Spalati pe creier cu Covidu vostru. Bag p..a in legile voastre cu spitalele supraaglomerate. Undeeeeee sa vad undeee ???? Corona p….i

    • H&R Răspunde

      Vezi ca poate te duce si te leaga de pat! Si mori de …..

    • Cargobot Răspunde

      Săptămâna a început cu vești extrem de triste, după ce trupa de rock „Cargo” a anunțat în această dimineața dispariția fondatorului trupei, Adi Bărar. Cântărețul s-a sins din viață în această dimineață, după ce a pierdut lupta cu Covid-19.

  3. Cetateanul Răspunde

    AUR considera ca masurile nu-si mai au rostul . Se pare ca actualii politicieni vor fi concediati !

  4. Jandariu L Răspunde

    Hai ieșiți la plimbarică!!toate e pregătite !!

  5. dr.Raed Răspunde

    peste jumate de ora incep sa iasa hotii sa taie cu flexul catalizatoare,lor nu le trebuie declaratie

    • H&R Răspunde

      Apoi poate sa mearga. Completeaza o adeverinta, in care precizeaza ca merg la locul de munca, sau la lucru. Partea asta ar fi legala, adica ca completeaza formularul.

  6. jhgjhg Răspunde

    Aici se vede incompetenta! BAAAA zici ca suntem condusi de niste copii in pampers. Cat de ipocrit sa fii sa crezi ca rezolvi ceva daca dupa 10 seara interzici sa iasa omu din casa? Astia inventeaza legi dupa 2 sticle de vin in ceva cabana de munte

    • ... Răspunde

      Îți dai seama și tu că virusul are ceas de mână, nu???😱😤😫 Ca să nu mai vorbim de declarație. Sigur citește.
      Deja e mai mult decât penibil.
      Ce se întâmplă acum se cheamă limitarea dezastrului. Bine că am primit cu brațele deschise toți căpșunarii sparangheliști ca nu cumva să scăpăm din mână vreo variantă de virus!
      Ei, dar când va veni vremea dării de seamă contabile! Pe unii nu-i văd bine. Unde se vor ascunde? Sau s- a făcut vreo colonie pe Marte deja pentru ei?

      • H&R Răspunde

        Apoi ceas de mana nu are virusul. Ca asta este o bomba cu ceas pur si simplu.

        • ... Răspunde

          @H&R. Eu ziceam că se uită la ceas să știe și el când este mai virulent. La propriu. Asta în concepția lui Cîțu, Arafat & company.
          PS. Am observat că Arafat s-a cam dat la fund. Simte el că a cam sărit calul și lasă altora “plăcerea” de a fi înjurați. Cu asemenea abordare în veci nu se termină pandemia. Nu are cum.

          • H&R

            Stiu la ce te ai referit cu ceasul. Pe mine ma tot mira ca chinezii cum dracu’ au scapat de virus in doar 3 luni. Si nu se mai cauta virusul in lilieci etc, dar nici faptasi nu avem, ca de unde a iesit pana la urma virusul.

  7. realitatea Răspunde

    Eu vă propun să stăm cu toții în casă la căldurică. Să lucreze eroii pentru noi. Unii au ce recupera.

    • H&R Răspunde

      Da, mai sunt multi pe care trebuie legati de pat si omorati. Adica mor de virus.

      • ... Răspunde

        Altă tâmpenie și asta. Dar acum nu eu spun ci dr. Benedek de la Tg.Mureș care a dat în judecată colegii. Aștept curios rezultatul.
        Pentru cei slabi cu logica. Nu cu covidul am eu în principal problemă ci cu modul de abordare.

      • x-ulescu Răspunde

        in legatura cu chinezii , e dezinformare ! condusa de antivaccinisti ,cum ,ca au scapat de covid , de fapt au murit toti !! china e un spatiu goll , mai lucreaza numai robotii ,din inertie ,pana li se termina bateriile
        ( va rog sa o luati ca un pamflet )

  8. ... Răspunde

    @H&R. Se caută cu lumânarea. Nu vezi că gripă sezonieră nici nu mai este? Asta că din cauza purtatului măștilor alea neconforme nu mai este e o vrăjeală pentru lele Veorica din Cucuieții de sub deal care nu știe să-și scrie nici numele și merge la votare cu unul în spate care spune unde să pună ștampila.

  9. ... Răspunde

    @H&R. Dacă nu se caută nici nu vei găsi. Exact cum nu se face un screening cum scrie la carte pe foarte multe boli cronice și potențial letale în țară. Exact de aceeași eroi. Să nu-mi spună careva că acum sunt ocupați cu pandemia! Din momentul când pe timpul lui Băsescu a pornit testarea în masă a populației pentru depistarea bolilor atunci de ce nu s-a mai continuat acțiunea? Au avut vreo 15 ani la dispoziție! Dar toți au lucrat pe buzunar propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.