Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Bărbatul care s-a sinucis în Arest a omorât un bătrân. I-a cerut pensia!

Bărbatul care s-a sinucis astăzi, în Arestul Poliţiei Satu Mare, era închis pentru că, împreună cu fratele său, ar fi ucis un bătrân. Totul s-a petrecut în mijlocul lunii decembrie 2020 în localitatea Sudurău.

Potrivit anchetatorilor, doi tineri, de 27 şi 30 de ani, însoţiţi de un adolescent, au intrat în gospodăria unui bărbat de 83 de ani şi i-ar fi cerut să îi spună unde şi-a ascuns pensia.

Vârstnicul s-a împotrivit, a încercat să strige după ajutor, iar aceştia l-au luat la bătaie, l-au lovit cu pumnii şi picioarele până când a căzut şi a fost lăsat fără suflare. Bătrânul a fost descoperit de către vecini a doua zi.

Cei doi fraţi au fost arestaţi, fiind de atunci în arestul Poliţiei, în aşteptarea sentinţei.

Unul din cei doi fraţi, cel de 30 de ani, a fost găsit spânzurat în arestul IPJ.

În cursul acestei zile, la orele 13:25, polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arest al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, au identificat, în camera de arest, un bărbat, de 30 de ani, spânzurat.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și din cadrul Serviciului de Investigații Criminale care efectuează verificări în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Bărbatul se afla în arest preventiv, de la data de 11.12.2020, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

 

5 comentarii

  1. cityzen Răspunde

    Urmarea acestui eveniment cred ca unii sefi vor parasi corabia pe usa din dos!!!! Noul prefect ar trebui sa evalueze situatia si sa faca propuneri pentru demiteri a unor sefi din cadrul IPJ SM si inlocuirea lor cu altii mai competenti, nu pilosi!!!!

    • marius Răspunde

      cum ar fi?? da un nume cine cu cine trebuie schimbat , vad te pricepi esti cumva unu care ii vrea locul??????//

    • @cityzen Răspunde

      De ce sa fie demiteri ,prostolake?? !!Eu le-as da voie tuturor criminalilor,violatorilor de copii si politicienilor corupti (😂) sa se sinucida !Ba chiar le-as propune !!Ba chiar le-as da gratis cu sapun funia! Pentru ce sa mai traiasca si sa cheltuie statul bani cu niste gunoaie??!!Esti prost la bila ??Da-i dreq de jeguri !😂🤣😁👍

  2. Garuboz Răspunde

    Pai normal s-a aduca ceva de prin Debreten.

  3. cityzen Răspunde

    Ptr. marius: Pe doctor doar că nu la salvat, nu pe cei care l-au păzit și pe șefii lor care-i îndrumă și controlează!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.