Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Cameruneză oprită în PTF Urziceni. Cum a încercat să iasă din țară

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni – judeţul Satu Mare au oprit la ieșirea din țară o cameruneză care s-a prezentat la controlul de frontieră cu un document de călătorie francez care aparținea altei persoane.

La data de 16 martie, în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat, pentru a ieși din România, o femeie care s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autoritățile franceze. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, polițistul de frontieră a constatat că documentul de călătorie nu îi aparține persoanei care s-a prezentat la controlul de frontieră întrucât între fizionomia persoanei prezente în punctul de control și fotografia titularului documentului în cauză existând diferențe vizibile.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana care s-a prezentat la controlul de frontieră este o persoană din Camerun în vârstă de 39 de ani care nu posedă documente legale care să îi permită călătoria către spațiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.