Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Primăria Satu Mare continuă acțiunea de ridicare a autoturismelor abandonate

Polițiștii locali au finalizat o nouă acțiune de ridicare a vehiculelor abandonate pe domeniul public al orașului.

Astfel, 18 autovehicule care ocupau domeniul public și pentru care a fost emisă o dispoziție în acest sens au fost ridicate. Polițiștii locali desfășoară zilnic activități de identificare și somare a deținătorilor de autovehicule abandonate, astfel de la începutul anului și până în prezent au fost transmise un număr de 57 somații.

,Menționăm că perioada în care vehiculele pot sta nefolosite în parcare a fost redusă considerabil printr-o propunere legislativă, de la un an la șase luni, după care pot fi considerate autovehicule abandonate”, informează Primăria Satu Mare.

Primăria Municipiului Satu Mare face apel la sătmăreni ca în cazul în care au cunoștință despre existența unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public să sesizeze Poliția Locală la numărul de Dispecerat 0361-919.

8 comentarii

  1. garcea Răspunde

    Pana au impozitul platit nu este corect !!!
    Sau sa se faca in asa fel sa poti scoate masina de la impozit daca nu circuli ,nu este in stare de functionare ,defect /avariat. Deocamdata lumea plateste impozit pt orice vbehicul , si ca sa scapi trebuie sa dai la fier vechi – autorizat.

    • raspuns Răspunde

      Se poate radia, dar sa dovedesti ca ai unde sa depozitezi acea masina. Degeaba o radiezi daca o pui tot pe domeniu public.

      • garcea Răspunde

        se radiaza la politie , dar la finante NU .Impozitul se plateste pt detinerea unui vehicul , in ce stare este nu intereseaza , bani sa iasa .Singurul loc in Europa.
        Prietenul meu in Suedia scoate sau baga in circulatie masina cu cateva tap uri pe telefon ,automat se opreste/porneste impozitul si asigurarea.

  2. shumaheru Răspunde

    Am si eu o intrebare , locuitorii din casele din zona Liceului Slavici , sunt proprietari pe drumu din fata casei ?
    ca multi ameninta cu ridicarea masinii ,daca o perchezi acolo ( mentionez ca nu in fata portii de intrare sau in fata garajelor ,desi se vede ca nu a intrat nimeni cu masina in garaj ,de ani multi )

  3. HBC Răspunde

    Foarte foarte bine……. Procedura trebuia făcut deja de mult……

  4. Pap Remus Răspunde

    Bravo…….asta trebuia demult. În sfârșit se mișcă ceva și la noi.

  5. dr.Raed Răspunde

    da pe ala care ocupa tot trotuaru acolo in poza de ce nu-l ridica?pietonii sau ce-i cu carucioare trebuie sa coboare pe drum

  6. Nicusor Răspunde

    Foarte bine.La cat mai multe va rog. Un Mercedes E class negru abandonat de cativa ani pe Str. Jozsef Attila. La Remat cu el. Numa’ ocupa strada pe degeaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.