Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Cum a încercat un bărbat întors din Italia să evite carantina. Prins în flagrant în Vama Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Petea au depistat un tânăr din județul Suceava care a încercat să se sustragă de la controlul de frontieră pentru a evita carantinarea. Acum este cercetat pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În data de 27 martie, în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au observat o persoană care se deplasa pe jos, trecând de pe sensul de intrare în țară pe cel de ieșire din România, neprezentându-se astfel la controlul de frontieră.

Imediat, polițiștii au oprit persoana și din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre I.C., în vârstă de 32 de ani, din județul Suceava. Bărbatul se întorcea din Italia și, pentru a evita perioada obligatorie de carantinare, a eludat controlul de frontieră.

Acum suceveanul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frotierei de stat.

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. 3.14 Răspunde

    Pe vremea odiosului treceai ilegal frontiera sa pleci din tara iar acum faci acelas lucru la intrare in tara! Mai intelege cineva ceva? Acum ne imbracam cu pantaloni de pinguin, nu mai vezi oameni tinandu-se de mana, muzica inseamna sa dai din gura si sa uiti sa mai canti, prapastia dintre saraci si bogati s-a adancit, politicienii fura legal nici macar nu pot fi trasi la raspundere ca au imunitate. De scoala nici nu mai vorbesc, nici elevii nu isi mai amintesc de-altfel cum e sa stai pe coridor si sa astepti sunetul de clopotel. Atunci nu exista o scara de bloc in care Sambata sa nu fie macar la un apartament chef, dansai in doi, nu sareai singur intr-un picior ca un tembel. Avem valori ca sosoaca, dancila, firea, dragusanu, lorette care atunci nu existau, intr-adevar. Suntem mai inchisi, la propriu, ca in comunism, atunci oamenii cantau pana la 5-6 dimineata sa le deschizi usa de Paste. Acum nu vezi tipetenie de om pe strada dupa 11 iar daca il vezi e ca si cum nu l-ai vedea caci oricum cu masca nu il mai recunosti. E trist, e jalnic. Zicea unul destept odata…ce este a mai fost. Ce-a fost va mai fi! Frica imi este ca nu cumva sa aiba dreptate. Sanatate la toata lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.