Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTOGALERIE. Liberalii sătmăreni au ieşit la plantat de copaci

Liberalii sătmăreni au ieşit astăzi la plantat de copaci. Zeci de membri ai PNL Satu Mare au ieşit astăzi în pădurea din Săcăşeni şi au plantat copaci. Vremea bună a ţinut cu participanţii.

Deputatul PNL, Adrian Cozma, a arătat, pe Facebook, cum s-a desfăşurat întreaga zi.

“Zi perfectă pentru a ne împrieteni cu natura !

La Săcășeni, unde am plantat mai mulți copaci împreună cu colegi și prieteni. A fost o zi reușită pentru toți din toate punctele de vedere!

Sărbătorim în felul acesta și ziua de 25 martie, Ziua Națională a Pădurilor, și sigur pentru a crește gradul de responsabilizare asupra gestionării durabile a pădurilor.

De altfel, Ziua Națională a Pădurilor este inclusă în intervalul Lunii Plantării Arborilor, marcată în fiecare an începând cu 15 martie până în 15 aprilie. Așadar avem timp fiecare pentru a dedica câteva ore naturii și acțiunilor de regenerare a acestei minuni de care trebuie să avem grijă pentru a avea un mediu și un viitor curat și sănătos.

Astăzi e și Ora Pământului-, cea mai mare manifestare voluntară de mediu din istorie, marcată la nivel mondial. Așadar marcăm aceste zile dedicate naturii și cred că am face foarte mult dacă vom reuși să permanentizăm și să multiplicăm astfel de acțiuni care sunt în beneficiul tuturor!”

Un comentariu

  1. Nicusor Răspunde

    Nu ar strica si in oras sa se planteze niste platani faini……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.