Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

De astăzi este interzisă circulația în afara locuinței după ora 22:00

Duminică intră în vigoare hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă. Ca noutate, decizia Executivului prevede interzicerea deplasării în afara locuinței între orele 22:00 și 5:00, dar și limitarea cazării în mai multe destinații turistice.

Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. Noua hotărâre de Guvern intră în vigoare în 14 martie. În Hotărârea de Guvern se modifică intervalul orar în care este restricționată deplasarea în afara locuinței, urmând ca interdicția să fie valabilă între orele 22:00 și 05:00. „Aceasta este, din punctul meu de vedere, cea mai importantă măsură”, a spus, la finalul ședinței de Guvern de miercuri, premierul Florin Cîțu.

Astfel, declarația pe propria răspundere este obligatorie pentru cei care ies din casă după ora 22:00. Persoanele pot de asemenea să prezinte polițiștilor la control legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator.

Până acum, interdicția de deplasare în afara locuinței este valabilă între orele 23:00 și 05:00.

28 comentarii

  1. Lelutica Răspunde

    Și cei care au ,,buda” în ,,fundu’ grădinii” , după ora 22,00 trebuie să completeze formularul ????
    Întreb pentru un prieten !!!

  2. Golf Răspunde

    În curând “teroriștii” care refuză vaccinarea vor avea stabilite anumite perioade în care vor avea voie să iasă din locuințe. Deocamdată este lux, zi mersi.

    • ... Răspunde

      Probabil va urma restricția de a intra la mall, supermarket, restaurant sau spectacole. Nu știu ce va fi cu jumate din medici care deliberat au refuzat vaccinul. Sau ei vor fi eroii teroriști???

      • Cetateanul Răspunde

        MDA, asta in cazul in care intre timp nu o sa asistam la o mutatie rezistenta la virus si cei vaccinari mor incepe sa moara pe capete …
        Noi fugarim virusul asta de dmineata pana seara, izolam, carantinam, tratam, vaccinam . Il obligam sa sufere mutatii majore si prelungim in mod artificial pandemia .

      • Asistenta Răspunde

        Majoritatea medicilor au trecut prin infectie de aceea nu le trebuie vaccin.

        • ... Răspunde

          Știi și tu foarte bine că nu e așa. Dealtfel toate trompetele spun că indiferent trebuie să te vaccinezi. Simona Halep a avut covid și s-a vaccinat cu mare tamtam și cu selfie cu doctorul ăla militar. Ca să priceapă și p@limea.

          • covid 19

            @…, Ce nu-i aşa? N-au trecut medicii prin boală? Nu s-au imunizat? Tu ai spus că din surse ,,sigure” ştii că 99% au trecut prin boală. În alte ţări (Germania de exemplu) nu te vaccinează în faza aceasta dacă ai trecut prin boală.

  3. Ionica Răspunde

    Niste spalati pe creier cu legile voastre si cu “Covidu”asta inventat sa reduca incalzirea globala

    • Cetateanul Răspunde

      Mda … incalzirea globala … Pierce Corbyn a demonstrat faptul ca intotdeuna are loc cresterea temperaturii URMATA de eliberarea de CODOI in atmosfera . Codoi care este stocat in cantitati imense in mari . Omul cu pregatire adevarata a fost deja arestat de doua ori … pentru ca demascat si frauda COVID .
      Alta excrocherie patentata . Global worming . Pentru a-ti fura din drepturi si din bani … nimic altceva …
      Inainte erau regii care erau numiti de insusi Dumnezeu … acuma sunt pseudo oamenii de stiinta care au doctrina lor …

  4. dr.Raed Răspunde

    pai e bine,de maine vor fi 2-3 cazuri pe zi

    • Cetateanul Răspunde

      E simplu . De spaima oamenii nu o sa se mai prezinte la spital . Bolile de care sufera se vor agrava pentru multi dintre ei . Dar daca scade “numarul de cazuri” trebuie sa fie de bine ma gandesc .

    • Cetateanul Răspunde

      Sti ca asa-zisul nr de cazuri sunt de fapt teste facute cu japca oamenilor care au nevoie de ingrijiri medicale . Mai putine internari deci mai putine teste, mai putine cazuri . Inventatorul PCR-ului, Kary Mullis, laureat al Premiului Nobel spunea ca nu poate detecta un virus . Poate detecta doar fragmente si poate scoate in evidenta cam orice vrea cineva sa scoata in evidenta atat de mult sunt amplificate mostrele .
      Este un test care in sine nu zice nimic . Este folositor doar pentru a completa un tablou clinic in urma unui consult medical .

      • Reuters Răspunde

        Chestia asta a fpst perpetuata pe feisbuci de mii de ori si NU este adevarata
        Fact check: Inventor of method used to test for COVID-19 didn’t say it can’t be used in virus detection

        • Cetateanul Răspunde

          Ai verificat tu ?
          “It-s just a process used to make a whole lot of something OUT OF SOMETHING . That-s what it is . It doesn-t tell you that you are sick and it doesn-t tell you the thing you ended up with really is going to hurt you or anything like that”

        • Cetateanul Răspunde

          “it doesn-t tell you the thing you ended up with really is going to hurt you or anything like that”
          Cred ca exprimarea este extrem de clara .

          • Reuters

            Agentia Reuters este una din cele mai mari din lume, nu se joaca cu stirile, e mai de incredere decat sursele sale. Iar declaratia a fost facuta de cel pe care-l invoci de atatea ori.
            Tu vrei sa zici ca testele nu sunt bune de nimic?
            Citeste tot articolul se gaseste pe situl lor, nu ca ale tale pe facecur

        • Cetateanul Răspunde

          Cauta-l pe brandnewtube, nu pot pune link aici .

        • Cetateanul Răspunde

          Sper ca nu treci strada folosind aceasi metoda … intrebind pe altul daca vin masini …

        • Cetateanul Răspunde

          Eu iti citez din ce afirma inventatorul . Tu decizi pe cine crezi .

        • Cetateanul Răspunde

          Nu am cont de “socializare” . Iau informatia de la prima mana . Nu trebuie sa-mi “povesteasca” nimeni ce vad si aud .

          • ...

            Eu am o singură problemă cu exactitatea testul PCR fapt recunoscut de cel care l-a făcut/fabricat. Adică prin test se multiplică de zeci și zeci de ori celulele până deja nu se mai garantează exactitatea. Așa că exact și atâta valorează cifrele cu ce și câți pozitivi sunt zilnic. Dacă cineva are chef după asta să se certe cu mine îl rog să se adreseze inventatorului testului. Asta la modul foarte serios. O zi bună să aveți și sănătate multă. Aveți nevoie.
            Dacă mai aveți nevoie de lămuriri vă rog să vă adresați medicilor ca să vă explice de ce nu se vaccinează. Sunt destui bugăt în oraș. Și dacă nici pe medici nu-i credeți și mergeți pe mână superspecialiștirilor care vă bat la cap pe sticlă înseamnă că vă place situația dată. Repet, să aveți o zi bună și multă sănătate!

  5. Mocanu Răspunde

    cred ca de la 22 intra schimbul de catalizatoare,politia oricum pe aia nu-i vede

  6. covid 19 Răspunde

    @…Tu ai mai multe probleme, nu una. O a doua este lipsa de logică. O a treia: scopul comentariilor. Şi aşa mai departe… Ce importanţă are exactitatea testului atâta vreme cât în spitale ajung doar cazurile grave iar evoluţia internărilor la ATI este mai mult decât evidentă. Decesele la fel. Dacă întradevăr nu sunt relevante testele ce ar trebui făcut? Să nu se mai interneze pacienţii? Apropo, tu mai ai două probleme: mult timp liber şi o patologică dorinţă de a te băga în seamă.

    • ... Răspunde

      c@ovid19, ce noroc pe capul tău!Tu ai o singură problemă mare. Te las să ghicești! Să nu te gândești la vreo prostie! Vezi că eroii tăi iar au reușit să dea foc la un spital. Pe vremuri era “Nici o masă fără pește”…..😱😤🤔🤔🤔

      • Cetateanul Răspunde

        A tacea inseamna a fi de acord cu ce se intimpla acum, dupa cum a demonstrat profesor de Standford inca de la bun inceput “masurile” vor ucide cu mult mai multi oameni !
        Ne aflam in plin proces de reducere a populatiei !
        M-au oprit nu demult niste jandarmi ca de ce nu port masca afara, le-am zis sa-mi arate studiu prin care sa-mi demonstreze ca o persoana care nu tuseste si nu a fost diagnosticata de un doctor ca si purtator de boala infectioasa poate sa imprastie un virus (de oricare) in exterior . Ca suntem putini … le-am zis aveti numai rabdare sa se ridice “restrictiile” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.