Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

VIDEO. Impact frontal! Doi tineri sătmăreni răniți în urma accidentului de pe DN19

Polițiștii au dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs sâmbătă dimineață pe Drumul Național 19, între Satu Mare și Bihor. Doi tineri sătmăreni au fost răniți în urma unui impact frontal.

Accidentul s-a produs după ce şoferul orădean al unei autoutilitare Dacia a frânat pentru a acorda prioritate unei ambulanţe, dar astfel a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un Daewoo, condus de o stămăreancă de 19 ani.

,,Sâmbătă, 13 martie, la ora 10.10, pe DN19, în afara localităţii Roşiori, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Oradea – Satu Mare, a frânat pentru a acorda prioritate unei ambulanţe aflată în misiune cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani din comuna Santău, jud. Satu Mare”, a declarat, la solicitarea Bihoreanului, comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, cei doi şoferi au suferit leziuni uşoare. De asemenea, o femeie de 34 de ani din Oradea, pasageră în autoutilitară, şi un tânăr de 21 ani, din comuna Andrid (jud. Satu Mare), pasager în autoturism, au suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Un comentariu

  1. Boeriu Catain Răspunde

    Pot ajuta la recuperarea daunelor materiale si morale in favoarea victimelor NEVINOVATE ale accidentelor auto, precum si pentru urmasii acestora, de la asiguratorul soferului vinovat (polita RCA). Dupa caz, pot asigura cheltuielile cu ingrijirile medicale, precum si cu recuperarea medicala . C. Boeriu 0720 947 252.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.