Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Deputatul Adrian Cozma dă asigurări: Centura are finanţarea asigurată

Deputatul Adrian Cozma a dat asigurări, astăzi, într-o conferinţă de presă, că centura de ocolire a municipiului Satu Mare are asigurată finanţarea prin bugetul de stat pe anul 2021.

Centura de ocolire a municipiului Satu Mare are asigurată finanţarea, nu doar centura ci şi bucla de legătură care va face legătura cu autostrada cu Ungaria, drumul spre Oar. Sunt asigurate fondurile pentru aceste investiţii. Guvernul a alocat 18 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean, este o sumă care va merge pentru modernizare, pentru investiţii, pentru a creşte calitatea actului medical, a spus Cozma.

El a afirmat că peste 90% din amendamentele PSD la legea bugetului erau “aberaţii”, fiind de părere că aceştia fac doar “gălăgie” şi “intoxicări”.

“În această pandemie complicată avem un buget al asigurărilor sociale cu 20 miliarde lei mai mare față de anul 2019. Ca să știe și PSD-ul. Și cum spuneam discutăm pe ceea ce avem. Așadar, avem pensii mai mari, alocații mai mari și mai mulți bani pentru toate cheltuielile sociale. Avem un buget al investițiilor care să aducă venituri mai mari mediului privat și tuturor categoriilor de salariați, din sistemul public și privat. Sunt alocate fonduri importante pentru autostrăzile din Transilvania, pentru centurile ocolitoare, Satu Mare și alte orașe. Se lucrează intens la documentațiile tehnice, la drumurile expres din zona noastră și nu numai.

Sunt alocați foarte mulți bani pentru investițiile în sănătate, ex. Spitalul Județean Satu Mare. Așadar, nu ne aflam la guvernare ca să cheltuim banii care sunt până se termină, așa cum ne-a obișnuit PSD. Facem bani și îi distribuim corect. În 2021 sunt alocate aproximativ 50 miliarde lei din fonduri europene, de departe cea mai importantă creștere și cea mai mare sumă alocată vreodată de la UE”, a mai spus acesta.

El l-a taxat şi pe deputatul PSD Radu Cristescu care a solicitat bani pentru realizarea sistemului de apă-canal în localitatea PIR, precizând că această lucrare este deja cuprinsă în master planul Apaserv.

Printre proiectele finanţate din bugetul naţional se numără podul de la ştrand, reabilitarea drumului naţional Livada – Oraşu Nou, care va fi reabilitat total, drumul Tăşnad- Supur, dar şi fonduri pentru finalizarea noii clădiri a Prefecturii, care are şanse să fie finalizată în acest an. De asemenea, sunt în realizare tot sală de cultură Ardud, sală de sport şi aşezământ cultural la Negreşti Oaş şi alte proiecte din comune.

“În sfârşit avem un buget pe investiţii. Acesta este mesajul principal”, a concluzionat Cozma.

18 comentarii

  1. Ioana Răspunde

    Dar ce legatura ai tu si partidul tau cu centura satmarului ?????? Te bagi parca ai facut ceva pt orasul asta . Obraznicule.

    • Adi Răspunde

      Domnul Gyrfas parcă a înghițit un cuier .
      Bietul Cozma are delir , doar prostii vorbește românii nici pe vremea lui Ceaușescu nu au dus-o asa de rău .
      Hoților !!!

  2. ion romanul Răspunde

    Poza e de vis!
    Parca au iesit de la sala de forta si au luat costumele din liceu.

  3. unu Răspunde

    comedie cum arata:)

  4. Altu Răspunde

    Bine, bine,dar când va fi gata? Că de doi ani se tot amână finalizarea iar la cum arăta stadiul lucrărilor numai o intervenție divină va face posibilă inaugurarea în acest an. Podurile peste drumuri sunt în aer și la propriu și la figurat, doar cel peste Someș e în grafic. Până la urmă asta va fi centura, podul peste Someș.Și da ,Cozma dragă ,cu așa viteză cresc veniturile ,mai ales în privat,de nici nu apucăm să le vedem,de simțit ce să mai povestim

  5. Gyuri Salmancan Răspunde

    Centura are finantare asigurata !Cel tarziu in luna noiembrie e gata ! Noiembrie 2025…

  6. misu Răspunde

    Da pe Beseni Valer gluma PNL la Comsiliul Judetean, unde l-ai lasat Adisor,nu este si el mare vice la judet!?,parca sunteti din razboiul stelelor!!!…..vai de voi si de tara asta pe mana cui a ajuns!!!

  7. H&R Răspunde

    Ca-n filme western. Cizmele mai trebuie pe picioare. Aahhh era sa uit palaria de cowboy.

  8. Jan Răspunde

    Da si pistolul la brâu !

  9. talpos marcel Răspunde

    cosma arata ca el e cel mai tare din parcare …………………iredentistu draqlui

  10. Altu Răspunde

    Astia mint ca cum respira, mai ales escrocul ala de Rus, oameni in stare sa o vânda si pe masa numai sa îsi atinga scopul

  11. boii boilor Răspunde

    Da ala saracu cu ochelari cine-i?Avea uricarie la sub brat? Saracii de ei ce caricaturi penibile si ce penibilitati tot promit! Bâ fratilor voi credeti ca daca tot mintiti cu nerusinare de centura,de Luna Ses de una de alta o sa rezolvati ceva? Va acoperiti de penibil si atat ,nimeni nu o sa va identifice cu vreun obiectiv din astea de mai sus pentru simplu motiv ca au fost laudate si nasite de zeci de politicieni verosi pana la voi, cu Luna ses chiar Stef ne asigura ca “din sezonul următor” o sa se schieze si nimic de vreo 10 ani,cu centura daca nu ati mai facut la poze ,pana si guvernu maghiar sa imortalizat pe acolo ,o sa devina loc de pelerinaj fotografic …
    ps Luati-i mă un deodorant ceva lu ala cu ochelari, un sapun cu ph neutru ,nu cumva sa i se intinda uricaria si intre picioare, sau mai rau sa luati si voi!

  12. H&R Răspunde

    Cei trei muschetari. sau mai nou boschetari.

  13. Amna Răspunde

    ”domnul cu ochelari” e un bun manager..a dovedit asta la fostul loc de munca, un om cu foarte mult bun simt,apreciat de multa lume in oras..sper sa nu puna la suflet comentarile rautacioase ..ale unora care doar asta fac in fiecare zi…unii posteaza rautati asa de dragul de a spune ceva..fara sa cunoasca persoana..asta e caracterul lor..atata pot.Mult succes “domnului cu ochelari”..!!

    • H&R Răspunde

      Poate era in miscare, si asa a fost fotografiat, asta e clipa. Mana stanga nu e asa de clar, din asta ma gandesc. Nu sunt rautacios, cred ca totusi o sa faca ceva pentru judet, pentru oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.