Ultima actualizare: ieri, 21:19
Locale

Femeie din Camerun, prinsă de polițiști în PTF Petea. A încercat să iasă din țară

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea – judeţul Satu Mare au oprit la ieșirea din țară o cameruneză care s-a prezentat la controlul de frontieră cu un document de călătorie francez care aparținea altei persoane .

Vineri, 5 martie, în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat, pentru a ieși din România, o persoană care s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autoritățile franceze. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, polițistul de frontieră a constatat că documentul de călătorie nu îi aparține, între fizionomia persoanei prezentă în punct și cea din fotografia aplicată pe document fiind diferențe vizibile.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoana care s-a prezentat la controlul de frontieră este cetățean camerunez, în vârstă de 32 de ani și nu posedă documente legale care să îi permită călătoria în spațiul Schengen. Mai mult, cartea de identitate pe care a prezentat-o la control era căutată de autoritățile franceze din octombrie 2016.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. .... Răspunde

    Dacă era pe tura mea îi luam 300 de euro ca pe vremurile mele și m-ai luam un teren ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.