Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO&VIDEO. Poluare masivă în Satu Mare! Au ars 100 de tone de materiale plastice

Poluare masivă în municipiul Satu Mare! Au ars 100 de tone de materiale plastice în incendiul care a avut loc, în această dimineață, la depozitul de mase plastice de pe strada Spicului din municipiul Satu Mare, potrivit ISU Satu Mare. Cauza incendiului a fost scânteia sau jarul, conform celor transmise de Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă. Intervenția pompierilor a fost dificilă deoarece societatea nu avea hidrant de unde să se alimenteze cu apă autospecialele pompierilor. Astfel, autospecialele au avut de parcurs o distanță mai mare, timp în care au ars plastice.

Urmează de văzut daca Garda de Mediu va interveni sau va aplica sancțiuni în acest caz, fiind vorba despre o poluare masivă. Autoritățile au găsit la fața locului o conducere a societății nu foarte cooperantă, lucru care ridică multe semne de întrebare.

În urma incendiului, au rezultat doar pagube materiale.

Citește și:

16 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Curatenie de primavara. Rezolvat.

  2. sm_noname Răspunde

    Reciclare a la Satu Mare.

  3. s Răspunde

    Lasă că-i amendăm pe cei care-si aprind reziduurile din grădină!

  4. Tara de cacat Răspunde

    Au dat mwistii foc intentionat…bosketarii dracului. Deci la astia care isi bat joc de planeta,asa pe fata cu tupeu,le-as taia picioarele fara nici o mila.
    Urasc Romania ca e toata corupta pana la maduva,bine fac cei ce parasesc cotetul asta de tara.

  5. BioVio Răspunde

    Fumul de mase plastice este unul din cele mai toxice ce exista. In alte tari arderea unei cantitati mici, circa 5 kilograme duce la inchisoare 6luni.

  6. Stjopan Răspunde

    Incendiul a avut loc la o firmă de reciclare, ADICĂ PLĂTESC ȘI PRIMESC BANI PE ACELE DEȘEURI. Prețul e undeva la 0.70 de RON/kg. După mintea unora, și-au dat foc la aproximativ 70.000 de lei…

  7. Satmarean Răspunde

    Trebuia reținut imediat persoana cu depozitul. Focul a fost pus intenționat. Șțiți foarte bine domnule Fănățan că nu e la prima abatere !!!. De ce nu s-au luat măsuri penale și reținut făptașul ???. Aștept o poziție oficială prin intermediul presei din partea Poliției Satu Mare precum și a Gărzii de Mediu.

    • ... Răspunde

      Te rog fă ne o surpriză plăcută și încearcă să folosești capul și la altceva decât să înfuleci porția ta de pizza! Mai gândește-te și pune întrebarea “oare de ce” și “de ce acum”. Am niște suspiciuni. Nu prea cred că a fost ceva accidental. Nu am informații de acest gen dar parcă-parcă e cusută cu ață albă. Nu dai foc la banii tăi.

      • Sâcă Răspunde

        Păi dacă n-ai informații de acest gen, stai dreaq in banca ta, nu jigni pe alții ,hăbăucule…..

        • ... Răspunde

          @Satmarean merită cu vârf și îndesat. Urmărește ce scrie și te vei edifica. Am de fapt o idee ce mișcări urmează dar nu vreau să împușc vrabia mai devreme decât e cazul.
          @Sâcă, du-te și cere-i onorariul de avocat din oficiu de la el.

  8. Vasiliu Răspunde

    Nu astepta acea pozitie oficială că n-o s-o primesti!Iar având in vedere relatiile amicale cu cei de la Mediu si amenda va fi una modică!De râs!Si te-ai scăpat de 100 de tone de rahat!

  9. Una Răspunde

    Sper ca cei de la Garda de Mediu să ia măsuri ferme !!!

    • Parampampam Răspunde

      Da șefu’! Înălțime, lățime e bine??? Vrei și în talie???😱🤪

  10. Mae Răspunde

    Domn Prefect !!! Nici o reacție ?!?!, ați promis multe SATU MARE este întocxicat PTR ca cineva a vrut sa scape de gunoaie !!!!!

  11. Una Răspunde

    Vezi-ți de treabă mae. Tu chiar crezi că se va întâmpla ceva bun în orașul ăsta ???. E mort complet !!!

  12. Gheorghe Răspunde

    Săptămânal in zona Lucian Blaga se ard noaptea deșeuri textile.Firmele de textile legale si altele ilegale scapă astfel de deșeurile rămase.Nu poti sa stai cu geamul deschis din cauza mirosului.Face cineva ceva ca sa oprească această poluare de ani de zile.Nu?….si nici nu o sa faca nimic.Cocina asta numita satmar pute tot mai urat.Coruptie pana in măduva oaselor la autoritățile incompetenț
    te.Daca vreun om face curățenie prin grădină si da foc la vreun brat de nuiele cum a tuns pomii,sa vezi cum vine organu si te amendează dar canalele si șanțurile de scurgere a apei pluviale,blocate de nemernici nu le vede nimeni.Scarbe de autorități satmatene,oricare a-ți fi voi.Șacali,heine,șobolani,rame,limbrici,păduchi… ce sunteti voi cu totii indiferent din ce partid sau asociație faceti parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.