Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTO. Au vrut să ridice o mașină, dar au dat cu ea de pământ. Și un alt autoturism a fost avariat

Angajații de la Ridicări Auto din Satu Mare au vrut să ridice o mașină parcată neregulamentar, dar au scăpat-o de mai multe ori până să o pună pe autospecială. Mai mult decât atât, în timpul manevrelor au reușit să avarieze și un alt autoturism ce era parcat regulamentar.

Întreaga întâmplare a fost relatată de un sătmărean, martor al incidentului, pentru cei de la Drivers SM.

,,Așa ceva n-ați văzut. Niște incompetenți. De patru ori a a picat jos mașina albă până au reușit să o pună sus. Și au lovit și Golful. Am și zis ca dacă sunteți așa de incompetenți mai bine să lăsați acolo mașina. După un timp polițiștii au vrut sa lase acolo mașina. Doar totuși au dus-o. Au lăsat un mesaj pe parbrizului Golfului, doar nu știu ce au scris”, a declarat sătmăreanul.

Sursa: Facebook/Drivers SM

8 comentarii

  1. Anti incopentente Răspunde

    Foarte frumos si elegant lucrat , cum ii sa ti gasesti masina lovita ca gigel nu stie sa o ridice , cine plateste ? Noi oamenii de rand daca nu stim ceva , ne interesam . Voi?

    • ⁶adi Răspunde

      Niște ordinari fără școală, ridică și amendează doar oamenii de rând, dacă este o mașină a vreunui șef clar nu pun amendă. Trec pe lângă ea și se fac că nu o văd Gunoaie de analfabeți plătiți din banii noștri.

  2. HBC Răspunde

    daca nu parchezi regulamentar …sa suporti consecintele !!!! atat !!!!

    • cazma Răspunde

      Golful era parcat regulamentar, de ce să suporte consecințele?

    • Mariana Răspunde

      În centru o ora costă parcarea 0.8 euro , în Monaco este 1 euro .
      Trageți voi concluzia, niște escroci ordinari le trebuie bani de pavaje .

  3. ciprian Răspunde

    In Romania se incepe intotdeauna cu amenintari, amenzi,cu ridicari de masini, fara a se crea intai conditiile necesare pentru ca regulile sa poata fi respectate, in cazul de fata lipsa locurilor de parcare. Ar trebui aplicate amenzi intai celor care ar trebui sa creeze locuri de parcare corespunzatore cat de cat numarului de masini.

  4. Ionica Răspunde

    Niste tarani analfabeti. Da si soferii obezi care numa cu masina stiu sa umble 2 km. Ia luati bicicleta ca face bine la sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.