Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Deputatul Adrian Cozma, în vizită la Academia Forțelor Terestre: ,,Am fost impresionat”

La invitația ministrului Nicolae Ionel Ciucă, deputatul Adrian Cozma, alături de colegii săi parlamentari din comisiile de apărare, au făcut o vizită la Academia Militară. Deputatul sătmărean s-a declarat impresionat de Forțele Terestre ale României.

Redăm mai jos mesajul deputatului Adrian Cozma:

,,La invitația ministrului Nicolae Ionel Ciucă am vizitat Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, una dintre cele mai moderne instituții de învățământ universitar din România. A fost prima vizită în unități ale MApN a membrilor Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaților într-o instituție de învățământ superior. Am avut ocazia să vedem care sunt valorile sistemului de formare, educare și dezvoltare a leadership-ului militar, acolo unde se pregătesc ofiţerii din cea mai numeroasă categorie de forţe ale Armatei României.

Am fost impresionat de sistemul de dotare, echipamente de ultimă generație dar și de pregătirea, disciplina și seriozitatea cursanților Academiei. Ministrul Apărării și şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, ne-a prezentat misiunile, prioritățile și programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare și de perspectivă. Cred că suntem pe un drum bun și mai important, suntem în siguranță!”

16 comentarii

  1. mae Răspunde

    bine ba adi acuma ai vazut si tu un avion si gata uuaaaaa,dute la americani,sau la rusii

    • Mircea Răspunde

      Ce știre , nu aveți altceva ,ăsta este praf în ochi .Dar corect doar povești în următorii 4 ani , un guvern de handicapați cei de la usr si PNL.

  2. ;)))) Răspunde

    Stau oameni cu pregatire militara temeinica si ii explica la cozma 2 clase ca trenul cum sta traba cu avioanele,el se uita ca vitelul la poarta noua ca nu pricepe nimic!:)))

  3. Stefan Răspunde

    Tara arde, baba se piaptana!

  4. piticu atomic Răspunde

    Faina viata de parlamentar! Excursii,chiolhanele de dupa excursii,etc,sigur toate in folosul cetatenilor!Bani si timp irosit,ce sa priceapa țăranușul asta si ceilalti ca el dintr-o asemenea excursie,cand el abia incaleca iapa si stie sa scrie trei randuri! Fireste ca nimic! Face poze!Bine ca “stie” cu telefonul ca daca era acu vreo 50 de ani nici poze nu facea!

  5. c-block Răspunde

    Eu am o nedumerire doar. Nu știți la ce armă a satisfăcut stagiul militar călărețul ăsta singuratic?😱🤔😲

  6. jhgjhg Răspunde

    Cosma asta e narcisist sau cum se zice. E obsedat de selfie-uri. Daca citesti mesajul asta Cosma “draga”, eu habar nu am cine esti cu ce te ocupi, nici nu ma intereseaza. Dar fatza ta apare mai des ca reclamele la ziar, zici ca esti nef*t*t. Mai e Panait ala, poate va combinati si faceti de-o ciorba de fasole

  7. Gogu Stiuck Răspunde

    Teoretic stăm bine,high level ! În rest…sper să nu trebuiască vreodată să vedem !😂🤣😁👍

  8. bombom Răspunde

    pfffff, numa idioti avem in parlamentul ala , si ne mai miram ca ne merge tzara la vale. cum dracu au ajuns nemernicii astia parlamentari , nu stiu! deputat ,auzi la cacatul asta. mare deputat. reprezinta romania. d-ne fereste-ne cu idioti ca asta !

    • Una Răspunde

      Bai ”bombom”, nu putem fi toți frumoși, deștepți si devreme asa cum ești tu si cum sunt toți comentatorii de mai sus: unii mai avem educație din familie, ni s-a spus de acasă ce se cuvine si ce nu, am făcut școala serioasă, astfel ca știm sa scriem corect gramatical…
      Nu putem fi toți la fel, nu este vina voastră…

      • jhgjhg Răspunde

        Nu stiu de ce crezi ca noi astia de mai sus comentam din lipsa de educatie si diplome. Doar ca au trecut cativa ani de la revolutie si s-au saturat oamenii de papagali ca iubitu tau Cozma. Noi, astia mai “scoliti” (aproape ca tine de scoliti , nu suntem din neam de parlamentar) , il vedem pe Cozma si semenii lui ca pe niste clowni disperati dupa audienta. Stiai ca daca Cozma nu ar purta costum, noi tot la costum il vedem? Asa de mult tine la costumul lui, incat orice alta haina ar purta, ar sta pe el ca un costum. Era sa uit, marioneta in costum

        • AziNu Răspunde

          Una e Cozma . Nu cred ca sta femeia unui om ca Cozma sa citeasca comentarii. Cozma in schimb mai comenteaza Dar transpira cand o face :DDD .

  9. Vulpea bi-polara Răspunde

    Unde naiba o gasit avionu ala parcat la AFT? Sigur nu-i fotosopata? Ca acolo is doar iepuri de camp, nici urma de pista de decolare etc. Cred ca omu o fost de fapt altundeva, si confunda Academiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.