Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Impact între un BMW și o motocicletă pe bulevardul Lucian Blaga

Impact între un BMW și o motocicletă pe bulevardul Lucian Blaga. Un accident rutier a avut loc, în această după-amiază, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. Șoferul unui autoturism marca BMW a lovit un motociclist după ce nu s-a asigurat corespunzător.

Șoferul autoturismului circula pe strada Alecu Russo, iar în momentul în care a vrut să intre pe bulevardul Lucian Blaga nu s-a asigurat corespunzător și a accidentat un motociclist care circula regulamentar.

„Un bărbat în vârstî de 26 de ani nu a acordat prioritate de trecere unui motociclist în vârstă de 41 de ani. Motociclistul a suferit răni ușoare la nivelul feței și a fost transportat la spital pentru investigații. Ambii au fost testați în vederea măsurarii alcoolemiei, rezultatul fiind zero”, transmite Biroul de Presă al IPJ Satu Mare.

11 comentarii

  1. D. Trump Răspunde

    acolo cand iesi de pe alecu russo nu vezi nimic in stanga decat daca iesi pe prima banda,din cauza ca parcheaza acolo la barul ala

    • Haha Răspunde

      Cu atat mai mult te asiguri si iesi cu precautie , dar daca esti “virtuos” si tanar fara minte si mai ai bmw nu tre sa faci nimic ca ai prioritate , sau nu ?!

  2. Adi Răspunde

    Si mai ziceti ca avem ceva cu giugurile de BaMaWezi de 1000 de euro

  3. altu fără bmw Răspunde

    Măcar era cu volan pe dreapta???

  4. Ciuciu Răspunde

    Literele de pe numărul de înmatriculare formau “GOD”. La ce sa te mai aștepți? Băietul se credea dumnezeu de Satu Mare. Probabil se grăbea in Parc industrial Sud, depășind mașinile pe Blaga ca un dobitoc. Apoi in parcul industrial îi dă blană până la Zollner cu 100km/h. Nu cumva sa ajungă cu 30 de secunde mai târziu, ca îi pică budigăii de pe el. Trebuie să-i arate celorlalți ce cazan ca lumea are el și ce bine știe sa conduca. Hamilton din Satu Mare. Apoi dacă ar fi să meargă o tură pe Nordschleife s-ar căca pe el de țăran dobitoc si prost ce este.

    • Olipiada' Răspunde

      Pt limba romana apasati tasta 1! Cu incredere!

      • Ciuciu Răspunde

        Sau, dragă “Olipiada”, daca nu îți place româna mea, ce zici de asta: hogy baszd ki azt a kurva geci faszszopó anyádat!
        Na asta ți-o plăcut dobitocule?

        • Janika Răspunde

          Ciuciu ,hogy te mekora egy paraszt vagy !

          • Ciuciu

            Hat igen draga Janika, egy paraszt százat csinal, vagy valami ilyesmi, én vagyok az első 🙂

  5. Ciuciu Răspunde

    Pentru sistarea comentariilor de 2 bani al lui “Olipiada”, apasati butonul verde dupa ce “Olipiada” si-a bagat mânuțele in presa de 65000 tone. Uite in asta bai dobitocule: https://www.gasparini.com/wp-content/uploads/hydraulic-press-65000-ton-nkmz-issoire.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.