Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Înghesuială mare la Electrica, în municipiul Satu Mare. Oamenii, revoltați: ,,Este o bătaie de joc”

Zeci de persoane s-au îngrămădit, joi, la sediul Electrica Furnizare de pe strada Lalelei din municipiul Satu Mare. Oamenii spun că zilnic se stă la coadă pentru reînnoirea contractelor, întrucât există un singur birou deschis.

,,La rând la Electrica Furnizare Satu Mare, pe strada Lalelelor. Un singur birou și intră doar o persoană, iar zilnic se stă la rând pentru reînnoirea contractelor. Pe timp de pandemie un singur birou este o bătaie de joc. Oamenii stau la rând cu orele”, spune un sătmărean.

17 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Ce-i place rândul românului! Se poate face contract nou și on-line. Plus că fiecare a primit de la Electrica un plic și un contract unde trebuie doar bifat tipul de abonament dorit. Apoi trimiți contractul în plicul primit de la ei. Simplu,dar românului îi place statul la rând. Știu pe cineva care a plătit impozitul on-line,iar apoi a stat la rând 2 ore doar să verifice dacă într-adevăr a plătit.

    • serios Răspunde

      si din ce sa-si cumpere omul calculator scanner si imprimanta si abonament internet ptr online? din pensia din cara abia supravietuieste? sau din salarul tehnic mancat de covita? sistemul este de cacat

      • Altu Răspunde

        @serios,tu vorbești serios,ce scanner,ce imprimanta,nu ai nevoie. Iar net,mă faci să râd,are majoritatea poporului. Iar acum “babele” încing facebookul mai rău ca tinerii. Ai opțiunea cu plicul, îl trimiți gratis,te costă doar o bifă și un pic de scuipinol pt lipit plicul. Nici cum nu-i bine pt român

        • Gheorghe Răspunde

          Cam asa cum spui tu.Am vazut multi din astia care zic,,nu ne da guvernu bani de calculator,de tableta si alte cate prostii dar ei au bani sa bea zilnic cate,,una(doua,trei)mica”tigara,cafeaua si bericica nu o lasa deoparte ca deh,,de ce mai traiesc daca nu pot sa-mi permit atat”?!Din pacate in orice societate sunt astfel de indivizi.Dar ce sa spun cand sunt persoane tinere(30-40 de ani) care nu sunt capabile sa faca o plata pe calculator sau telefon,care nu stiu sa-si faca un cont si stau la rand la plata facturilor.Unii merg in ziua de salariu si avans si isi ridica banii de la automat,de frica ca daca raman pe card ii fura cineva.Le e teama si sa faca plati cu cardul,vor bani lichizi.Este alegerea lor,sa fie sanatosi.Pana la urma face fiecare ce vrea cu timpul si banii lui.

      • Avut Răspunde

        Nu știu despre ce vb, eu am încheiat contractul cu ei doar de pe telefonul mobil

    • unu Răspunde

      serios? ai încercat tu online sau vorbești să te afli în treabă? să știi că nu e ca la emag, bifezi produsul, îl bagi în cos, dai click și ai rezolvat problema. Eu încerc să închei contract online cu ei de vreo 2 luni și încă nu am reușit! Odată la 2 săptămâni tot mai cer câte ceva, crede-mă că mă pricep cât de cât la chestiile online, dar încheierea unui contract cu electrica e o întreagă aventură, un pensionar n-are nicio șansă.

      • Altu Răspunde

        @unu,nu știu cum nu ai reușit poate e branșament nou și cer acte. Eu am cont la ei, și intri la Oficiul virtual electrica,alegi opțiunea contract nou,am completat datele care se regăsesc pe factură și am trimis. După câteva zile am primit confirmarea prin email,am primit un link, l-am deschis am citit contractul,am fost de acord,am dat ok și gata am contract nou. Totul a durat 10 minute.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Au speriat oamenii cu liberalizarea lor.Oferta de la electrica este:
    -pret universal =0,74297 fara tva
    -pret oferta concurentiala = 0,73464 fara tva
    Rezulta o diferenta foarte mica intre cele doua. Si atunci de ce imbulzeala asta? Ca sa te muti la o alta companie, chiar daca oferta e mai tentanta acum ,risti ca mai tarziu sa ai mari surprize. E parerea mea.

    • Vas Răspunde

      Eu am făcut contract la începutul anului, la un kw=0.735 cu tva. Pentru 10 kw am plătit 7.35 lei
      Anul trecut 10 kw era 6.52.
      Așa l-au liberalizat că a și crescut cu apox. 13 % dintr-un foc.

      • Golf Răspunde

        Anul trecut în Decembrie kilowattul era 0.66 de lei. Acum, fără cotract, este 0.735.

        Curentul electric s-a scumpit cu 11.3% de pe o lună pe alta.

        Pe comparatorul de la ANRE toate ofertele concurențiale ale electrica furnizare pornesc de la 0.73/kwh. Nu se merită de la ei.

    • Birocraticus Răspunde

      Multa lume merge pt tot felul de probleme, nu numai pt contracte, o transcriere de contor e greu de realizat. Multi nu primesc facturi. Postasul incurca hartiile.
      Am transcris contorul de gaz in 2 saptamani si 4 zile de stat la rand. Plus o gramada de hartii de adunat, alta distractie.
      Ca la noi la nimenea.

  3. Satmarean 1 Răspunde

    @Altu. Aici ai dreptate.

  4. AziNu Răspunde

    Acolo tot timpul se imbulzesc oamenii. Si nu e vina lor, e conducerea. Solutia e sa dea afara pe pilosi si sa vina la conducere oameni mai competenti

    • Haha Răspunde

      Sa se schimbe conducerea mai greu ca-i privata . Si unde-s aia competenti ? Crezi ca un nou venit stie ce are de facut cand se angajeaza intro intreprindere , mai ales birocratica unde trebuie enjde mii de hartii ?

  5. Gabi Răspunde

    Nu am primit facturi din februarie am completat toate datele pentru contract online, nu am primit raspuns, a facut sezizare iar fara raspuns am sunat de nenumarete ori si am asteptat 20-30 fara sa raspunda nimeni. Sunt client electrica furnizare si am cont online unde fac si platile dar nu pot rezolva nicicum contractul nou.

  6. MARIA ROSZKOPF Răspunde

    nu am primit factura electronica pe luna septembrie,cand am factura ca sa o pot plati onlyn,nu am timp sa stau ore la rand la ghiseu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.