Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO. Malurile Someșului, sufocate de gunoaie și PET-uri. Sătmărenii, tot mai revoltați

După ce în urmă cu o lună am prezentat câteva imagini extrem de triste de pe Someș, cu maluri pline de deșeuri și alte gunoaie plutind pe apă, sătmărenii care au trecut în acest weekend în zonă au surprins alte imagini de-a dreptul dezolante.

PET-uri, doze de aluminiu, pungi și alte gunoaie sufocă de-a dreptul malurile Someșului, iar sătmărenii continuă să tragă semnale de alarmă.

,,Este teribil ce se întâmplă pe malurile Someșului. E plin de sticle de plastic și alte deșeuri. Voi încerca eu să adun din aceste gunoaie pentru că nu se mai poate așa”, spune un sătmărean ce a postat imaginile pe Facebook.

7 comentarii

  1. c4s Răspunde

    daca ministreul mediului(PSD .PNL. USR. UDMR) s-ar fi preocupat sa puna taxa pe ambalaje era mult mai curata Romania.

    • ecologist Răspunde

      De mai bine de 10 ani ESTE taxă pe ambalaje și se plătește pentru asta la Fondul de Mediu. Ori taxa e prea mică ori lenea e prea mare. Sau amândouă.

      • c4s Răspunde

        m-amm exprimat gresit “garantia” pe ambala, ai care iti da banii inapoi cand returnezi amalajul. Taxele in Romania se platesc pentru a colecta bani la buget, nu pentru a se face ceva concret in domeniu, de ex. taxa auto….

  2. Garuboz Răspunde

    Dupa cate stiu exista politie locala ,parca era si politie ecologica da nu s-e vede nici un rezultat al muncii acestor domni .Pardon mai stau pe banci prin parcuri si maninca seminte.

    • ecologist Răspunde

      @Garuboz. Iar ești pe lângă. Unde ai auzit de poliție ecologică? Era Garda Florisal dar era perfect ilegală. Și mai este Garda de Mediu. Care este mereu ocupată cu alte lucruri.

  3. Satmareanul Răspunde

    Da a existat politia ecologica (politia de mediu) … era si la Satu Mare dar a fost desfiintat. De ce … ca asa a dorit domnul primar, asa ca ar fi bine sa mai cititi putin despre ceea ce a fost … si nu ne aratati cat de dobitoci sunteti voi cei care azi v-ati trezit din somnul de printesa … parca ati fii din USR+ acele printese care azi s-au trezit din somnul de frumusete si ne aratati ca voi ce bine stiti … cand defapt habar nu aveti de nimic … sunteti doar un muc care va prefaceti …

    • ecologist Răspunde

      Dar ai pus tu deșteptule întrebarea de ce s-a desființat? Și nu pentru că cineva de la primărie așa a vrut. Dar eu zic să te hotărăști odată cum te cheamă, că văd că ai personalitate multiplă pe aici.
      Tu ai rămas cu ideea că undeva, cândva a fost un fel de ecopoliție dar restul nu știi. La jigniri în schimb văd cvă ești acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.