Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Tânăr agresat de un poliţist aflat în timpul liber. Poliţiştii n-au vrut să cheme ambulanţa!

Tânăr agresat de un poliţist aflat în timpul liber. Un tânăr din municipiul Carei reclamă faptul că a fost agresat de un polițist din Carei aflat în timpul liber. Totul s-a petrecut aseară, după ora 23:00, când tânărul se afla într-un parc alături de câţiva prieteni. Un poliţist din localitate, care se afla în apartamentul său, şi-a chemat colegii să îi amendeze pe tinerii care erau în parc deşi era trecut de ora 23:00, după care a coborât şi de faţă cu echipajul format dintr-un poliţist în timpul serviciului şi un jandarm, l-ar fi lovit pe tânăr.

Tânărul, Casian J., a povestit pentru PortalSM cum s-a petrecut totul.

“Ne aflam în parc, în cartierul Mihai Viteazu, după ora 23:00, unde povesteam cu băieţii, iar dintr-un apartament a început un bărbat să ne înjure de mamă, iar eu l-am înjurat înapoi. A sunat la Poliţie, iar când a venit Poliţia, cel din apartament a ieşit la noi şi m-a lovit cu pumnul în zona feţei şi gâtului. Ni s-au cerut actele şi ne-au dus la secţie. Deşi am cerut să fie adus şi bărbatul respectiv la secţie pentru că m-a lovit, nu a fost adus, am înţeles că este poliţist. În mod ciudat, toţi trei care eram în parc am primit avertismente, deşi cred că trebuia să primim amenzi pentru că era trecut de ora 23:00 şi nu aveam declaraţie. Cred că ne-au dat avertismente pentru ca să nu depunem plângeri. În timp ce eram la Poliţie mi s-a făcut rău, am cerut să cheme o ambulanţă şi au refuzat, au zis să mergem noi la Urgenţe când ieşim. Când am ieşit, am sunat la Ambulanţă pentru că mi s-a făcut şi mai rău, iar ambulanţa m-a dus în Satu Mare la Urgenţe, unde mi s-au făcut raze, iar dimineaţă mi-au dat drumul. Din fericire, nu e nimic grav”, a spus tânărul.

În cursul zilei de azi el va depune plângere atât la Carei, cât şi la Satu Mare.

Tânărul a recunoscut că a greşit că a ieşit după ora 23, deşi era interzis acest lucru, dar consideră că putea fi tras la răspundere de către oamenii legii în mod legal, şi nu abuziv. Ba mai mult, să fie lovit de faţă cu poliţiștii, iar ei să nu facă nimic.

Urmează declanşarea unei anchete pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat.

Poziția IPJ Satu Mare, transmisă către PortalSM:

Ieri, 25 Martie, după ora 23.00 patrula de ordine publica din cadrul Poliției municipiului Carei a fost sesizată ca in Parcul din Cartierul Mihai Viteazu se afla 4 tineri cu vârste cuprinse intre 20 și 31 de ani care deranjează liniștea locatarilor.

Ajunși la locul indicat polițiștii au identificat persoanele in cauza pe care le-au condus la sediul Poliției in vederea sancționarii acestora pt ca se deplasau după ora 22.00 fără a avea un motiv justificat și fără a avea declarație pe propria răspundere asupra lor.
Nici unul dintre tinerii identificați nu au avut de făcut obiectii sau de depus vreo sesizare privind o posibila agresiune.
Pana in acest moment nu a fost depusă nici o plângere de către nici unul dintre tinerii depistați de polițiști.
La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare se efectueaza verificări pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările.

 

60 comentarii

  1. ioana Răspunde

    Analfabeții astia se cred buricul pamantului, amendeaza si agreseaza cetatenii dupa cum vrea chipiul lor.Dati-l in judecata si cereti daune sa se sature

    • Cetateanul Răspunde

      Politicienii ne agreseaza, politistii sunt doar reprezentantii lor legali …

    • Ion Răspunde

      Mai du-te tu Ioană să nu zâc unde !!!. Parcă văd, că dacă erau mucoșii ăia în fața blocului tău cum te turai. Pleacă și-ți vezi de treabă !!!

  2. Cetateanul Răspunde

    Si pe mine m-au oprit cativa zilele trecute, jandarmi . Le-am zis sa-mi arate studiul VALIDAT conform caruia eu om sanatos pot sa raspandesc o boala infectioasa in exterior .
    Conform fisei postului Politia si Jandarmeria ar trebui sa ceara acest studiu .

  3. Sine Cora Răspunde

    Derbedeul s-a ales cu o plimbare la Satu Mare si cu un set de analize gratutit ! Derbedeul dorea amenda,insa clar n-o platea,dar i-a convenit mai mult sa se ia la tranta cu politistii care dupa parerea mea au fost prea blanzi cu derbedeii !

    • Cetateanul Răspunde

      Mai citeste, apoi comenteaza . REGULA in cazul unei boli infectioase este aceea ca PACIENTUL SIMPTOMATIC este PRINCIPALUL vector de raspandire al bolii . Adica omul tuseste si daca e cineva aproape IL poate infecta .
      Nu exista STUDIU VALIDAT care sa demonstreze ca lucrurile stau altfel cu acest virus amarat .

    • Satmarean Răspunde

      Corect Sine Cora, ai dreptate !!!. Perfecta dreptate !

  4. Lollllll Răspunde

    Bre, omul vorbeste despre derbedei ,nu despre studiu validat. ….te certi singur?😁

    • Cetateanul Răspunde

      Pai daca omul nu a facut nimic gresit (conform realitatii stiintifice) nu inteleg care e problema . Nu inteleg cine este derbedeul .

  5. Satmarean 1 Răspunde

    Daca am avea o minima educatie nu am avea astfel de cazuri. Derbedeul nu a avut timp toata ziua sa vb cu prietenii,numai dupa ora 23? Stie ca incalca legea,dar il doare undeva, si sunt multi ca el,de aceea unii mai cedeaza si le mai aplica cate o corectie binemeritata,mai ales ca nu se simte prezenta celor care ar trebui sa patruleze in zona.

  6. Satmarean 1 Răspunde

    @Cetateanul. Da ,stiu…drepturi….drepturi si iar drepturi , dar cu obligatiile cum e????

    • Cetateanul Răspunde

      Deocamdata, nu este DOVEDIT prin studiu stiintific VALIDAT faptul ca acest virus amarat se poate transmite in spatiu deschis de la o persoana infectata si asimtpomatica la alta sanatoasa .
      Prima oara imi DOVEDESTI, apoi inteleg . Daca nu-mi dovedesti inseamna ca vrei doar sa-mi bagi pumnul in gura, asta daca nu sunt eu mai rapid .

      • hAuleuMaica Răspunde

        @Cetățene…Noi ne-am lămurit și cine este derbedeul, dar citind și comentariile de mai sus ,ne-am lămurit și îmi pare rău să-ți spun că ești complet ,pe dinafară .(științific).. ps….poți să iai și mârțoaga …faceți un duo….

  7. Cetateanul Răspunde

    Apropo de OBLIGATII . Conform Constitutiei persoana fizica dispune de ea insasi daca prin actiunile ei nu cauzeaza daune altora, din memorie citez, inexact .
    Pai daca tu nu-mi poti dovedi ca iti cauzez daune prin faptul ca ma plimb pe strada fara sa tusesc … e datoria ta sa-mi dovedesti ca eu iti fac rau si nu invers . Daca nu poti sa-mi dovedesti prin studii validate atunci eu nu am nici o obligatie fata de tine . Intelegi ?

    • Nr Răspunde

      @Cetatzene tu ești SOSOACA varianta masculina :)))pe situl asta, la comentarii tu “centrezi” tu “dai cu capul”

  8. Obiectiv Răspunde

    Poliția spune că ”Nici unul dintre tinerii identificați nu au avut de făcut obiectii sau de depus vreo sesizare privind o posibila agresiune”… Nu trebuie să fi un geniu să concluzionezi că ”i s-a făcut rău” ca să se răzbune. Nici medicii de la Urgențe nu au confirmat agresiunea. Adică, după ce că încalci legea, tot tu te trezești că ești victimă… Eu în locul acuzatului (aș îndrăzni să spun defăimatului), aș face o plângere penală pentru denunț calomnios. Sau răspundere delictuală civilă. Pare un un caz clasic în care contravenientul (dovedit) se pozează în victimă. Iar în locul spitalului aș imputa costurile intervenției medicale.

  9. Sine Cora Răspunde

    Nu e vorba de studiu si nici de alte bla-bla-uri !!Aici e vorba de o simpla regula:de a respecta LEGEA ! Iar daca noi majoritatea o respectam,avem pretentia ca toti s-o respecte ! Derbedeii l-au injurat pe om(putea chiar sa nu fi fost politist ci un om ca noi toti)pentru ca le-a atras atentia ca e trecut de ora 23 si nu trebuie sa fie in acel loc ! Nu pot sa certific,dar mai mult ca sigur ca derbedeii erau “veseli”,si clar l-au enervat pe omul care le-a atras atentia,si care normal ca nu s-a dus de unul singurl la ei ci a asteptat echipajul de politie.Ca la bruscat putin pe derbedeul-guresh chiar bine a facut ,pentru ca politia nu mai are deptul sa-i traga o corectie,iar de amenda ii doare exact la spitzul pantofului ca oricum n-o platesc !! Iar faptul ca i s-a facut rau,e posibil ca acest lucru sa se fi intamplat de la alcool ?…

    • Cetateanul Răspunde

      O hotarare care ingradeste drepturile fundamentale trebuie sa fie bazata pe stiinta, pe studii, nu pe bla bla-uri .
      Nu exista dovezi stiintifice ca faci rau iesind afara, nimeni nu are dreptul sa-ti interzica sa iesi !
      Populatia este in scadere, saracia creste, oamenii de “top” aduna bani fara numar … mai avem putin si ajungem o civilizatie de lumea a 3-a .
      Daca o lege distruge viata si libertatea mea si a celorlalti eu O IGNOR !

    • Altu Răspunde

      @Sine Cora,i-a fă tu ce a făcut milițianul respectiv,cu un plod needucat care te înjură ca un birjar în râsetele celorlalți și ai să vezi ce pățești. Să vezi cum te saltă colegii respectivului că ai agresat un copil. Ai dreptate,legea e lege,dar doar pt unii. Câte filmări vezi pe net cu minori agresați,dar motivul nu este prezentat niciodată. Iar despre caschetari ce să zici,sunt viteji în haită și cu oameni nonviolenți. Când e vorba de scandal cheamă mascații. Bine că protestează pt salarii.

      • Sine Cora Răspunde

        Daca erai atent ,aici nu vorbim despre minori,ci despre niste tineri trecuti de 20 de ani care TULBURAU LINISTEA PUBLICA dupa ora 23 !! Poate pe oamenii care erau nevoiti sa suporte galagia derbedeilor nu i-ar fi interesat ca ei stau cuminti si povestesc desi legal nu aveau ce cauta acolo la acea ora ! Nu,pe oameni i-a deranjat GALAGIA facuta de derbedei,iar faptul ca nu trebuia sa fie acolo dupa orele 23 e treaba politiei ! Iar de drepturile financiare pe care si le pretind si pentru care lupta,nu e treaba mea ,la fel cum nu e treaba lor de drepturile mele financiare !

    • Cetateanul Răspunde

      Vor muri oamenii oamenii terorizati, falimentati, fara viitor, fara speranta . Pe capete . Asistam la un proces de reducere a populatiei . Daca tie iti convine sau crezi ca ai ceva de castigat din asta, e problema ta .

    • Sine Cora Răspunde

      Eu vorbesc de LEGE, când colo e vorba de dispoziții luate pe genunchi și peste noapte de grupul fantomă păpușar care ne vrea dirijați. Aceste așa-zise LEGI sunt schimbate peste noapte sau chiar din oră în oră, vezi cum se prelungește ori nu vacanța de primăvară la copiii, că omul nici nu mai poate urmări. Rezultatul? Caschetarii decid ce e legea valabilă și pe cine aplică. Bineînțeles după bunul lor plac. Până nu aplică și pe mine voi continua să aplaud.

      • Cetateanul Răspunde

        Nici o lege nu poate intra in conflict cu Constitutia . Masurile restrictive NU AU FUNDAMENT STIINTIFIC . Deci intra in conflict cu drepturile omului . De asta se va ocupa AUR si Avocatul Poporului . Dupa ce vor termina actualii “politicieni” isi vor fi dorit sa nu se fi nascut !

  10. Cetateanul Răspunde

    Eu am recunoscut ca sunt făcut dintr-un incest la 7 luni și va rog să-mi luați postările ca atare. Îmi pare rău că nu am discernământ.

    • Cetateanul Răspunde

      Uita-te in oglinda ! Asta esti tu !

    • Cetateanul Răspunde

      Saracia extrema s-a dublat in lume, apropo de perceptia realitatii . Mor oameni de foame, de disperare, aici si in alte tari ? Nu e problema ta ! Tu respecti si aplici LEGEA !

  11. Satmareanul Răspunde

    Salutare,
    In contextul asta sa s-a intamplat si crima din Centrul Satmarului. Acum Politi este data in judecata. De ce? Ptr ca sunt indivizi care tolereaza golanii de genul asta, care efectiv sfideaza orice regula. Politistilor deja le este frica sa intervina de frica unor astfel de consecinte. Nu uitati ca voi ca cetateni care ii aparati pe acesti sfidatori veti putea fi chiar victima lor. Ma indoiesc ca cineva ia bataie de la politie daca are un minim de bun-simt si comportament civilizat.
    Seara faina!

    • Obiectiv Răspunde

      Subscriu în totalitate! Polițiștii vor fi timorați, nu vor mai interveni decât minimal. Iar cei care vor avea de suferit vor fi oamenii simpli, de bună credință, care respectă regulile și legea. Câștigătorii sunt acești contravenienți cu caractere abjecte, care cer acum mila publicului, după ce tot ei sfidează și încalcă tot ce pot. Puțini realizează cât de mare este pericolul. Sunt convins că cei trei ”cetățeni model” nu vor depune plângere. Eu, dacă aș fi în locul polițistului, aș depune plângere. Din câte am citit din articol (este mai mult varianta ”victimei”) polițistul și-a chemat colegii care erau de serviciu, deci nu văd unde a greșit. Nu și-a făcut singur dreptate. Dar când ajungem să le plângem de milă unor astfel de scandalagii, suntem și noi complicii lor.

  12. Cetateanul Răspunde

    Nu mai doresc să fac nici un fel de comentariu.
    Datorita faptului că sunt foarte prost,nu mă pot abține.
    Vă rog să nu mă băgați în seama.

    • Cetateanul Răspunde

      Nu am pretentii de la tine, prietene . Atata poti . Nu rationament, nu fapte, nu dovezi stiintifice, nimic . Nici macar bun simt .

  13. Junjan Florin Răspunde

    Hai sa va spun ai eu cate cv de acest “derbedeu”este fratele meu!!!Da a gresit ca a fost afara la ora 23 dar credeti-ma ca deja suntem satui toti cu restrictiile astea ca doar noaptea umbla covidu ca bufnita…hai ma mai ganditi si cu capul pana nu e prea tarziu…Da baietii erau afara si povesteau la fel cum faceam toti cand eram de varsta lor stateam pana spre dimineata si povesteam ca nu terminam niciodata povestea….Nu au facut galagie nu au deranjat pe nimeni.Dar nah “politistul”sa-si faca datoria sa dea repede amenzi pt restrictiile astea amarate pe care ft putin o mai inghit cheama politia nimic de obiectat…Vine politia i-si face treaba nimeni nu a comentat nimic dar tu ca un super erou din desene animate sari la bataie…asa se face domn politist???Iarasi cu obictiile din procesul verbal logic ca nu spui nimic din moment ce nici macar o amarata de ambulanta nu chemi cum sa mai ai incredere in ei???.Iarasi acestia cu comentariile voastre de sustinere a super eroului stati linistiti ca vedem noi sau voi cum se comporta si cum se vor comporta de acum inainte “slugile”statului ne vine tuturor randul,sau poate nu vedeti ce face politia in tara cu oamenii??Toate cele bune

    • Cetateanul Răspunde

      Mda, de sus pana jos toti s-au facut sefi . Pe vietile noastre ! Carevasazica toti doctorii care nu sunt de aceasi parere cu grupul ala de crima organizata nu exista !

    • Obiectiv Răspunde

      E clar :))) Exact cum era de așteptat. Contravenientul este ”victima”. ”Săracul”, el doar stătea liniștit la o poveste după ora 23.00, în total dispreț față de lege. Din câte am înțeles din contextul articolului de mai sus, dacă nu erau pe stradă, dacă nu făceau gălăgie, nu le avea nimeni treaba. Dar așa, contravenienții s-au transformat în victime. Din logica ta de topor avem o rezultantă: orice i se va întâmpla frățiorului tău scump, de acum încolo, (și peste 10 ani), va fi de vină tot polițistul. (Nu există un raport de cauzalitate între presupusa faptă și presupusa stare de rău, neconfirmată de medici). Și va acuza și atunci polițistul. Aberația (fractura logică) nu stă în picioare. Frățiorul tău nu a obiectat la momentul respectiv, ci doar după ce a fost învățat ce să facă, cel mai probabil. M-am uitat peste documentul medical din articol și nu scrie niciunde că ar fi fost victima vreunei (închipuite) agresiuni. Dacă ți-e drag fratele tău, cel mai indicat este să îi explici să stea departe de situații care contravin dispozițiilor legale (bune sau rele, cum sunt ele, nici mie nu îmi convin). Nu să îi găsești scuze. Eu, repet, în locul polițistului aș deschide acțiune în răspundere delictuală civilă (se poate și penală, în funcție de aberațiile pe care le va mai scoate pe guriță). Am să mă ofer să îl asist juridic pe polițist, pro bono. Aici e vorba – din câte deduc – despre cel puțin o provocare, urmată de acuzații care nu se susțin. Și asta fiindcă singuri s-au dat de gol cei trei indivizi când nu au avut nimic de obiectat. Iar Poliția…a ”greșit” fiindcă nu le-a comandat și o pizza și un taxi.

      • @Obiectiv Răspunde

        În logica ta de topor nu sari la bătaie dacă nu este cazul. Pentru că așa tot scandalul a pornit de fapt de la polițistul în civil care a vrut să ofere ceva lecție. Mă gândesc că dacă copilul tău ar păți ceva la fel ai aplauda ca pe vremurile frumoase femeile de la APACA minerii cum băteau pe ‘telectualu până i-au băgat în spital. Nu trebuia să le spui nici lor nimic. Ajungea să ai barbă sau ochelari imediat te făceau legionar.
        Da măi, copiii s-au săturat! Marea majoritate a oamenilor s-au săturat. Tu ești cuminte că ești ceva pensionar și așa ai învățat că trebe să fii cuminte ori faci parte din organele astea de forță.
        Dar mă întreb când îți va veni și ție rândul că ai expirat mai mult codoi decât e permis prin “lege”și vei constata pe pielea ta vei țipa ca din gaură de șarpe că aoleu ajutați-mă! Doar că nu o să mai aibă curajul nimeni.
        Nu cu amenda e baiul ci cu discrepanța flagrantă dintre faptă și măsură.
        Apropo! Ai văzut la București ce fain s-a zădărnicit? Cum nu a mers metroul toată lumea era buluc în transportul urban de suprafață! Curat murdar! Dar dacă nu ți-sa spus că e o problemă și asta mai ales în București care dă aproape jumate din toate cazurile zilnic, deci în cazul ăsta nu ai voie să scrii nimic, nu?
        Încă un lucru. Aceste norme, multe măsuri nu au nici un rost. Nu trebuie studiu că vezi cu ochii. Dacă vrei să vezi. Masca e fix zero, mai ales că 90% din măștile din comerț sunt neconforme și toată lumea folosește săptămâni întregi aceeași mască. Nimeni nu folosește 4 măști pe zi. Eventual medicii din spitale. Iar legile evocate aici de unii nu sunt legi. Legile sunt adoptate de Parlament. De aia am votat noi nu demult. Toată situația seamănă periculos cu ceva. Unii tot aplaudă bucuroși. Ca atunci. Să nu fie apoi prea târziu.

        • Obiectiv Răspunde

          1. Pornești de la o premisă greșită (mi se pare că e o regulă la tine): consideri, cu putere de adevăr, că acea faptă (inexistentă, în lumina dovezilor de până acum) s-ar fi și produs. Dar omiți total singurele fapte dovedite (prin autodenunț) și recunoscute chiar de contravenienți: au greșit, iar scriptic, nu au avut nimic ce să reproșeze nimănui. Sub aspectul legii, sunt singurele adevăruri! Pe cale de consecință, scandalul a pornit de la derbedei! Că de ce l-a calomniat ulterior pe polițist, inclusiv prin intermediul articolului de mai sus, asta va rămâne de văzut ulterior. Cum am mai spus, în locul polițistului nu aș ierta pe nimeni și mi-aș apăra imaginea în instanță. 2. Copilul meu nu a ajuns și nu va ajunge în situația de a provoca forțele de ordine, după stilul derbedeilor. Iar dacă, vreodată, independent de voința lui va fi implicat într-o faptă penală, a fost învățat să răspundă cu demnitate, nu cu mojicie. 3. Tu faci apologia anarhiei, în care derbedeii ar avea voie să facă ce vor, fără reguli, să răzbată cel mai puternic. O societate are reguli, dar aici nu intru în detalii de sociologie, politologie, drept. Nu ofer lecții gratuite. 4. Ești partizan, vorbești fără să ai la bază realitatea factuală. Eu tot ce am spus în toate comentariile mele s-a bazat pe situația descrisă de derbedei și de către Poliție (văd că polițistul nu a fost întrebat, deși avea dreptul la opinie). În plus, documentul medical emis de către doctorii de la Urgență nu atestă nicio agresiune. Verba volant, scripta manent. În concluzie: eu am scris totul pe baza dovezilor (defavorabile derbedeilor), iar tu ai scris totul din căpuțul tău de anarhist și cu fuga de idei, greu de urmărit. Nu te mai obosi să îmi dai replică, nu meriți mai multă atenție.

          • cârcotaş

            Bun comentariu, să mai vii pe aici. Numai că… n-aş fi chiar aşa de sigur că fapta nu există, ceva o fi fost. Foarte corect folosită e noţiunea de ,,derbedei”.

        • @Obiectiv Răspunde

          Societatea are regului. Corect. Care reguli au fost suprascrise pe genunchi prin dispoziții fără număr din care multe s-au dovedit a fi complet inutile și abandonate pe parcurs. nu fac nici o apologie pentru nici un fel de anarchie. Dar sunt niște chestii de bun simț. De exemplu dacă caschetarul a chemat poliția să-și facă treaba trebuia să-i lase să-și facă treaba! Din ce rezultă din articol s-a băgat peste ei. Punct. Acum urmează instanța să decidă ce și cum. Că nu au ce face !?!? Din punctul meu de vedere o fază și un dosar absolut inutil.

          • Obiectiv

            Ești un caz pierdut. Te-ai antepronunțat fără nicio bază factuală. Ai pus sentințe doar pe baza urii tale față de sistem. Tu iei de bună ce spune un derbedeu, care nu se poate bucura nici pe departe de prezumția de bună credință. Derbedeii mint de la un capăt la altul. Mint prin omisiune, spun doar ce le convine. Iar tu, sincer, ți-ai dat arama pe față cu astfel de apelative/epitete. Și eu te-aș putea numi ipochimen/cretinoid/parazit. Ți-am spus, ești fără logică și obiectivism. Adevărul rezultă din fapte, nu din impresii/vise/supoziții.

      • Una Răspunde

        Bai @obiectiv, ce vrei sa spui mai exact cu “eu … as deschide acțiune in răspundere civilă delictuală “???
        Vai de capul lui, dacă un specimen ca tine îl va apăra …
        Unde dracu’ pretinzi ca ai făcut școala și ce școala ai făcut ???😳😳😳

        • Obiectiv Răspunde

          Răspunderea civilă delictuală este reglementată de art.998 – 1003 Cod civil și este o răspundere juridică prin intermediul căreia o persoană care a cauzat alteia un prejudiciu este obligată să-l repare (Vorbim despre un prejudiciu clar de imagine). Asta pe scurt… Sincer, nu am vrut să-ți răspund… La așa o întrebare nici nu meriți un răspuns mai elaborat.

    • Cetateanul Răspunde

      Vezi ca China a fost data exemplu de OMS in toata plandemia asta . Trump a vrut sa scoata SUA de sun “tutela” OMS, dar iata ca se pot castiga si alegere prin frauda, la vedere . Ca in China, din nou .
      Statul se lupta cu cetateanul rau, ai mare grija pe cine alegi de acum incolo !

    • Cetateanul Răspunde

      In Texas lumea si-a reintrat in drepturi depline . Sti care a fost reactia unui asa-zis lider din SUA ? Ca sunt inapoiati ! Adica daca vrei drepturi, paine pe masa, educatie, cultura, normalitate esti inapoiat !
      A sosit timpul sa aruncam la cosul de gunoi al istoriei pe acesti indivizi PERICULOSI !

    • Szalma Jack Răspunde

      Esti cumva fostul politist Junjan care a fost dat afara din politie iar acum vreti sa va demonstrati “forta” cu atitudinea asta de “razboinici” fata de fostii colegi ?

  14. cizmaru Răspunde

    Acel politest care la batut pe acel baiat trebuie sa fie judecat ca orice cetatean care incalca legea si el a incalcat legea iesid din casa si dupa aceia ca a batutu un cetatean

    • Jan Răspunde

      Mai trebuia să-i fută una, să înțeleagă cum trebuie sa se comporte si la ce ora sa fie în casă mucosul și ștrengarul.

      • Xxxcapxxx Răspunde

        Pai sa inteleg ca instigi la violenta. Asta deja ar fi caz penal. Instigare la violenta in spatiul public. Asta asa ca toata lumea se ia de reapectarea legii.

        • @Xxxcapxxx Răspunde

          Eu cred că au fost numai niște extrase din instrucțiunile generale ale miliției cu care ești trimis pe teren, gen ce trebuie să faci dacă contravenientul are curajul să nu semneze amenda.
          Sunt foarte mulți între cei cu caschetă care cum de se văd în uniformă sunt mai răi ca milițienii de pe vremuri. Trebuie umblat puternic la partea umană. În ochii lor toți suntem potențiali răufăcători așa că preventiv ne tratează așa. Nu e deloc corect.

    • Obiectiv Răspunde

      Pe mine mă îngrozește câți semianalfabeți avem în țara asta. Ai călcat în picioare limba română! Culmea, ai și drept de vot, deși taxe și impozite sunt convins că nu plătești. Toți să fie judecați, mai puțin tu, care nu ai fost în stare să înveți nici măcar să scrii, d-apoi să mai aduci și un plus societății pe care – cel mai probabil – o parazitezi.

      • Obiectiv Răspunde

        De parazitat de fapt eu parazitez. Toata ziua umblu sa dau amenzi asta e rolul meu. urlu ca altii nu platesc taxe si impozite dar de fapt nici eu nu platesc. Sunt un organ, organ special care e scutit inclusiv de impozitul pe venit ori CAS sau CASS. Nu mi-e rusine de mine! De fapt nici nu stiu ce inseamna acest cuvant.

  15. ... Răspunde

    Eu doar atât vreau să spun că însăși europarlamentarii au somat Comisia Europeană că urmează să dea în judecată foarte curând pe aceasta din urmă dacă nu emit rapid niște norme, orientări clare cu privire la respectarea statului de drept și a drepturilor cetățenești. Ce se întâmplă în ultima perioadă alunecă în jos într-o anumită direcție. Unii și-au pierdut simțul măsurii. Cred că cine are ceva școală își dă seama care e direcția. Iar dacă mergem încolo însăși UE-ul își pierde rostul.

    • covid 19 Răspunde

      Şi probabil vor avea succes ca LGBT. Asta-i îngrijorător, că tot felul de drepturi sunt pretinse în ciuda efectelor negative asupra societăţii, îşi găsesc audienţă. Ce-ar fi să explici, celor fără şcoală, dar şi mie, care, deşi am şcoală am dobândit un puternic reflex de respectare a ordinii şi disciplinii, cam ce drepturi se încalcă dacă ţi se impun măsuri de prevenire a boliii?

      • Cetateanul Răspunde

        Masuri de prevenire … adica ceilalti nu mai au acces rapid si nerestrictionat la ingrijiri medicale, elevii nu au dreptul la educatie, afacerile mici dau faliment deoarece oamenii saracesc si isi doresc cel mai mic pret cu putinta pentru orice …
        Natalitatea scade, saracia creste, incertitudinea creste, populatia scade … astea sunt nimicuri …
        Adica afectezi clar cel putin 60-70% dintre cetateni pentru “a-i proteja” pe circa 0.2-0.6% .
        Eu zic sa inchidem toti boldul pe viata deoarece exista si TBC iar apoi asteptam toti sa ne vina salariile pe card de la policitieni .

        • ... Răspunde

          Mda. Cam așa ceva. Vom urla din toamnă de foame și de fel de fel de lipsuri. pentru că se termină faza cu desenat bani. Bineînțeles iarăși noi vom fi de vină.

      • abc Răspunde

        Aici e vorba de drepturi elementare. Putin imi pasa de astia iubitori in fund, aka LGBT sau #metoo. Dar restul sunt niste lucruri care deja deranjeaza profund. Chiar nu poti trece cu vederea.

  16. Euh Răspunde

    Sa ma Sugi de ****,ion!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.