Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Un sătmărean, numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne

Un sătmărean a fost numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. Este vorba despre Gabriel Mureșan, iar numirea în funcție a fost semnată astăzi de către premierul Florin Cîțu.

,,De astăzi Satu Mare e reprezentat în Ministerul Afacerilor Interne de colegul nostru Gabriel Mureșan. Primul Ministru, Florin Cîţu, a semnat numirea în funcție în această după amiază și suntem convinși că e una foarte bună pentru noi toți. Gabriel Mureșan e unul dintre tinerii care s-au remarcat prin profesionalism și onestitate pe tot parcursul carierei din domeniul justiției.

Nu în ultimul rând experimenta dobândită în acești 20 de ani îl recomandă pentru a avea responsabilități în statul român. Mă bucur, îl felicit și îi doresc mult succes în această onorabilă și importantă demnitate publică!”, a declarat deputatul sătmărean Adrian Cozma, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

4 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Ii doresc succes d-lui secretar de stat dar tare bine ar fi sa ne prezinte 2-3 realizari din activitatea profesionala a dumnealui.
    Se pare ca mass media nu reuseste sa prezinte publicului multi profesionisti de valoare.

  2. Xpert68 Răspunde

    Daca un asistent judiciar, nu magistrat a ajuns secretar de stat la MAI e clara treaba, se duce ministerul asta la vale complet!!! Ce treaba are saracu Gabi cu MAI? , in conditiile in care el nu a facut nici armata si nu a avut nicio tangenta cu politia, jandarmii,pompierii, etc!!! Probabil i-a placut seria de filme Arma Mortala cu Mel Gibbson si Danny Glover sau serialul Miami Vice si s-a gandit sa ajunga mare sef al politistilor!!! Acuma vedem daca se apuca sa faca si curatenie la IPJ SM!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.