Ultima actualizare: azi, 09:00
Locale

FOTO&LIVE. Sătmărean (41 ani) îngropat de viu în județul Cluj

Un muncitor din județul Satu Mare a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, la intrare în satul Făgetu Iernii, județul Cluj, potrivit PortalCJ.
Două autospeciale, un container multirisc și două ambulanțe SMURD au intervenit la intrarea din localitatea Făgetul Iernii, unde bărbatul a fost surprins sub un mal al unui șanț, ce avea o adâncime de circa 3m. Șanțul făcea parte din lucrările la rețeaua de apă potabilă din localitate.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 15.40, iar la fața locului au găsit bărbatul în stare de inconștiență și acoperit de pământ până la nivelul capului.

Echipele au depus eforturi susținute, mai bine de două ore, pentru a putea elibera bărbatul de sub pământul surpat, situație îngreunată de gradul ridicat de îmbibare cu apă a solului din zonă. Pe durata intervenției, echipajul de prim ajutor i-a administrat oxigen bărbatului care, din păcate, în momentul în care a fost scos de sub malul de pământ nu prezenta semne vitale, iar medicul prezent la fața locului l-a evaluat fără posibilități de resuscitare.

CE SPUN POLIȚIȘTII

,,În cursul după-amiezii, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Făgetu Ierii, comuna Iara, o persoană a fost prinsă sub un mal de pământ, în timpul executării unor lucrări la sistemul de alimentare cu apă.

Primele verificări ale polițiștilor au stabilit faptul că bărbatul de 41 de ani, din orașul Tășnad, județul Satu Mare era angajat al unei societăți care efectua activități în domeniu.

Împrejurările în care s-au produs evenimentul vor fi stabilite în cadrul anchetei, fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă”, a transmis IPJ Cluj.

Un comentariu

  1. Ășâțî Răspunde

    Dragi patroni!
    Faceți economie de bani și timp la sprijiniri de mal, și mor oameni.

    Foarte mulți procedează așa, și e numai o chestie de noroc să nu se întâmple astfel de accidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.