Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO/VIDEO. Protest HoReCa în centrul Sătmarului: ,,La desert servim faliment!’’

A fost din nou protest împotriva restricțiilor în municipiul Satu Mare. De data aceasta cei care s-au adunat în Pasajul ”Corneliu Coposu” au fost cei din industria HoReCa.

Echipați cu steaguri tricolore, protestatarii s-au adunat în jurul orei 19.00 în centrul noul al municipiului Satu Mare. Au afișat pancarte pe care scria ”La desert servim faliment”, ”Meniul zilei: șomaj” sau ”HoReCa – capăt de drum”.

Alți protestatari s-au alăturat celor din HoReCa, iar cu toții au plecat în marș spre centrul vechi al municipiului Satu Mare. Manifestanții au continuat protestul în fața statuii lui Vasile Lucaciu, după care au revenit în Pasajul ”Corneliu Coposu”.

 

18 comentarii

  1. X19 Răspunde

    Unde ati voi mai smecherilor in 89?

    • Client Răspunde

      Deci am experimentat și cu ciubuc și fără, la fel de josnic am fost tratat cu toate că nu sunt pretențios. Iar despre servicii ,calitate si preț ce să mai spun, sub orice critică. Patroni flămânzi

  2. X19 Răspunde

    Sunteti o adunatura de puturosi.

  3. X19 Răspunde

    HoReCa cu doua clase.

  4. GemeZamfirescu Răspunde

    Pe bune? recunoaște cineva vreun patron de restaurant?

  5. Cetateanul Răspunde

    Noi nu am ajuns la stadiul de constiinta care sa ne permita sa traim decent, impreuna . Daca tie nu-ti merge bine nici mie nu poate sa-mi mearga bine .
    Suntem intr-un fel de inclestare, fiecare pe fiecare, a mai inchis unul, ce bine ! Eu sunt mai destept ca nu am inchis … pana iti dai seama ca ala care a inchis dadea de lucru la altul care-ti era client si inchizi si tu pana la urma …

    • Mișu Răspunde

      Corect . Ce să le ceri … de unde nu e , nici Dumnezeu nu cere

    • ... Răspunde

      Încă domină logica “să moară capra vecinului”. Cei care spun că lasă-i în boala lor oe horeca că lucrau oricum în domeniul negru/cenușiu uită un lucru. Horeca trebuia zilnic aprovizionată cu produse proaspete din care multe rezultau de la fermele micilor producători locali. Cum horeca s-a închis nu a avut nevoie de produse, oricum nu le mai trebuia și nici să plătească nu putea. Așa că micii producători cu produsele lor perisabile au rămas cu produsele pe cap. Aici e vorba de biznisuri lansate și majoritatea pe bani UE cu credite de pe la bănci. Nu vă doresc durerile lor de cap! Ferme consacrate mari de animale au închis recent. Ce veți face dăștepților? Sau voi oricum mâncați de ani buni mâncare de plastic?😱🤮💩
      Cine nu mă crede numai să meargă zilele astea prin piețe. De Paștele catolic ar cam trebui să fie forfotă. Nici miei nu sunt, chiar deloc. Dar vouă nu vă pasă câtă vreme vă intră bitcoinurile pe card desenate pe credite neperfomante de la nenea Cîțu.

      • Satmarean Răspunde

        Ei or sa manance plastice dar tu bei insulina

        • ... Răspunde

          Asta oricum. Dar cum arata treaba eu o sa traiesc mai mult ca matale. De ce? Pentru ca eu chiar am grija de mine dar tu ca orice prost vei muri de grija altora! Nu sunt sigur daca ai priceput ultima mea propozitie.

  6. tabu Răspunde

    @ Cetateanul = Zweinstein.

  7. X19 Răspunde

    Mergeti la munca la textile , va aduce de munca Adi Cozma. Numai pentru voi sa dus calare pina la Bucuresti.

  8. sosoaca Răspunde

    Haideti la europrima , salar atractiv de 1650 lei net…….. nervi , umilinta , tichete de prezenta taiata , parsivitate ……etc etc etc .

  9. Teofan A Răspunde

    Cum spunea cineva 30% din populație trăia pe principiul …ne descurcam destul de bine!!!sau ne orientam !!!acum pe vremuri de astea când sunt blocate marea parte a căilor pt descurcare se vede realitatea!!

  10. Satmarean 1 Răspunde

    Acum patronii din HoReCa ar trdbui sa pretuiasca mai mult angajatii oferindu- le venituri acceptabile si clientii sa fie respectati oferindu- le si lor un raport corect calirate- pret,dar ma mir. Parca vad ca va fi chiar invers: salarii la fel de mici si preturi mai mari ca in strainatate,ca doar vor trebui sa recupereze pierderile. Normal ar trebui sa se gandeasca la fel de fel de promotii prin care sa atraga cat mai multi sa- si faca concediile in Ro.

  11. Satmareanul Răspunde

    Luand in considerare … Horeca … ar fi bine ca acesti patroni asa zis patroni sa isi vanda masinile luxoase … sa se reprofileze cu masini medii … sa isi vanda luxul in care s-au obisnuit si sa revina cu picioarele pe pamant … desigur unii cred ca ar alege sa moara decat sa revina ca muritor de rand printre oameni.

  12. Kuka Răspunde

    Chiar horeca face scandal, cei care eliberau bonuri de casa de marcat la tot al 20-lea client?!?

    Inainte de pandemie, cel putin odata pe saptamana ieseam cu familia la restaurant sau pizzerie! dar bon de casa de marcat n-am primit, decat daca insistam!
    Deci astia nu platesc taxe la stat, dar acum stau cu mana intinsa sa ceara ajutoare!
    Si tot ei fac scandal …

  13. Gicu Hugi Răspunde

    astia nu-s HoReCa… is tot aia de la haur care n-au muncit deloc la viata lor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.