Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

FOTO/VIDEO. TIR plin cu porci, condus de un sătmărean, răsturnat pe șosea

Un TIR încărcat cu porci, condus de un sătmărean, s-a răsturnat pe șosea. Accidentul s-a produs astăzi, vineri, 5 martie, în județul Bistrița-Năsăud. Circulația pe Drumul Național 17, de pe raza localității bistrițene Piatra Fântânele a fost blocată.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului, precum și mai multe echipaje de poliție. Șoferul autotrenului, un sătmărean în vârstă de 50 de ani, a fost transportat la spital.

,,Un autotren care circula pe direcția Suceava-Bistrița, condus de un bărbat de 50 de ani, din Satu Mare, încărcat cu porci s-a răsturnat. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost sesizată Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. În zonă se circulă alternativ, pe un sens, iar polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului dirijează traficul, alternativ pe câte un sens”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

 

FOTO-VIDEO: Gazeta de Bistrița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.