Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

EVENIMENT. Petronela Rotar, în direct cu sătmărencele! Cadou de 8 martie

Petronela Rotar, în direct cu sătmărencele! Cadou de 8 martie. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu” doresc să fie alături de doamnele și domnișoarele din Satu Mare și să marcheze Ziua Internațională a Femeii așa cum se cuvine. Din păcate, pandemia nu ne permite o întâlnirile față în față, însă organizatorii își propun vă conecteze cu persoanele care inspiră prin activitatea lor.

Cu această ocazie, a fost invitată scriitoarea și jurnalista Petronela Rotar, recunoscută pentru volumul de poezie „O să mă știi de undeva”, volumul de proză scurtă “Privind înăuntru” și romanul “Orbi”.

Petronela Rotar propune femeilor să se deschidă spre propria putere și vulnerabilitate, dintr-o cu totul altă perspectivă și a pregătit o prezentare specială pentru toate femeile din Satu Mare, intitulată ,,E minunat să fii femeie – puterea vulnerabilității”.

Prezentarea se va derula prin platforma Zoom Webinar, în data de 6 martie, sâmbătă, ora 18.00, iar informațiile privind participarea se vor publica pe pagina de facebook a Centrului și în facebook event. Participantele vor putea adresa întrebări scriitoarei prin Zoom.

Evenimentul este gratuit și va fi transmis live și prin platforma facebook, pe pagina Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu.

Întâlnirea este un cadou oferit tuturor doamnelor și domnișoarelor din partea celor două instituții. Sesiunea va oferi posibilitatea sătmărencelor să cunoască mai bine personajele din volumele semnate de Petronela Rotar și va crea o atmosferă în care sătmărencele vor putea pune întrebări.

Petronela Rotar a fost jurnalist vreme de 18 ani la mai multe stații locale ale celor mai importante televiziuni, în Brașov. Are doi copii și o istorie personală zbuciumată, pe care a fructificat-o literar în cărțile ei:,,Orbi”, ,,Privind înăuntru” și ,, Ajuta-mă să nu dispar”.

Scriitoarea Petronela Rotar tocmai a fost inclusă într-un top zece femei de succes din România, alături de Simona Halep, Oana Pellea sau Cristina Neagu.

Organizatorii evenimentului transmit mulțumiri scriitoarei Petronela Rotar pentru acceptarea invitației și vă invită să participați la eveniment într-un număr cât mai mare!

Înregistrare pentru participare pe Zoom: http://bit.ly/6martie

Event pe Facebook: https://fb.me/e/24WiXVr9v

3 comentarii

  1. Hmmm Răspunde

    Hmmm , ce as arde.o pe Petronela asta.
    Si numele e sexy 😈

    • @Hmmm Răspunde

      Ce aș fi de față să-ți văd fața cum te “troznește” cu o respingere a la carte. Asta este categoria de femeie despre care tu numai poți visa. Cred că am fost destul de explicit. Nu ai tată nici o șansă! Salivează pe mai departe.😱😅😂🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.