Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTOGALERIE. Noi imagini din Centrul Nou, din Satu Mare! Stadiul lucrărilor

Noi imagini din Centrul Nou. Lucrările continuă în Piața 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Au fost montate o parte din noile pavaje, de asemenea, se lucrează la viitoarea fântână arteziană, dar și la rampa spre pasarela din centru.

Urmează ca întreaga zonă să fie reamenajată și transformată într-un spațiu public generos pentru organizarea de evenimente și întruniri publice.

Cum arată proiectul

Proiectul care vizează modernizarea Centrului Nou al municipiului Satu Mare propune reconfigurarea Pieței 25 Octombrie, integrarea în peisajul arhitectural a unei piste de biciclete, refacerea fântânii arteziene și amenajarea unui spațiu public generos pentru organizarea de evenimente și întruniri publice.

Astfel, se vor reface gradenele, Pasajul Corneliu Coposu, trotuarele și iluminatul public, astfel încât prin toate intervențiile propuse se va obține îmbunătățirea amenajărilor peisagistice și se va crea un mediu propice pentru activități de petrecere a timpului liber.

Valoarea estimată a lucrării este de 11.159.373.96  lei.

13 comentarii

  1. max Răspunde

    No comment !

  2. y Răspunde

    Am mai spus. De putea reconstrui stema orașului în pavajul nou pus. Nu era mare lucru și arăta mai bine de sus. Era ce să se arate la o delegație. Nu cred că primarul nu a văzut ceva similar prin orașele pe unde a umblat. Așa e un cenușiu pustiu. Ca tot orașul de fapt. Nu-mi place.

    • gogu the Original Răspunde

      Macar daca nu s-au obosit sa faca un model mai simetric cum era cel vechi , puteau sa puna si colorate , arata mult mai bine , sunt pavaje rezistente care au o fata colorata , rosu inchis , etc….prea mult gri-beton

    • Serena Răspunde

      Pe vremea respectiva acest proiect era dezbatut , in fata cu publicul, parca.
      Puteai sa te duci sa ragai ceva acolo.
      Pe unde ai umblat ?

      • y Răspunde

        Eram internat la spital după o operație. Scroafo. Cine mă cunoaște știe foarte bine că dacă am ceva de spus și mai ales la obiect atunci nu tac. Puțin îmi pasă de părerile celorlalți. Tu în schimb ești un mare zero. Să jignești e foarte ușor mai ales dacă nu știi contextul. Poți să guițezi acum.

        • y' Răspunde

          @Eşti dur dar poate că merită. Dezbaterile lor sunt de kkt. Nu te bagă nimeni în seamă. Totul este o formalitate. Trebuia făcut un concurs de disign al platoului şi supus dezbaterii şi apoi votului popular. Sănătate să ai!

          • y

            Exact. Eu mi-am spus din timp părerea dar nu eram destul de specialist. Sunt sigur că în viitor se va realiza ce am spus. Dar va fi alt proiect, alți bani. Deocamdată designul ăsta este ceva mai mult decât oribil.

    • T Răspunde

      Y, putea sa reconstruiasca portretul lui sosoanca, asa sa-ti placa si tie. Iar din difuzoare sa bage si ceva urlete, asa frumos, civilizat, sa se potriveasca cu privelistea.

    • firesteve Răspunde

      P.S. : stema orașului e pus pe capace noi de canalizare.

  3. hahaha Răspunde

    Verdeață? Pentru ce? Pavajul și betonul e de ajuns. În loc să faceți un oaz, ați făcut un ZERO. Bani cheltuiți degeaba…

  4. Bograci Răspunde

    Sa dea dumnezeu sa se termine molima pana-n mai sa poata Kerescheny sa tina ziua orasului sa vedeti ce stema orasului din grasimi si carbuni vor lasa tarabisti .

  5. y Răspunde

    @T. Tatii dragă, tu ai înțeles ceva din ce am zis? Sau vorbește amestecata din tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.