Ultima actualizare: ieri, 21:59

Naţionale

România a depășit 2 milioane de persoane vaccinate împotriva Covid-19

La trei luni de la debutul campaniei de vaccinare anti-Covid-19, România a depășit miercuri pragul de două milioane de persoane vaccinate, titrează Digi24. Cu ambele doze, până acum, au fost vaccinați peste 1 milion de români, iar în total au fost administrate până acum peste 3 milioane de doze.

„În această dimineață, la ora 10.00, am depășit pragul de 2.000.000 de persoane vaccinate împotriva COVID-19”, a transmis CNCAV.

Din 27 decembrie 2020 și până miercuri, în România au fost administrate 3.050.742 de doze de vaccin. De asemenea, 1.050.694 de persoane au primit ambele doze de vaccin.

Sursa: Digi24

2 comentarii

  1. Dacus Răspunde

    Hungurii aveau ieri 2.1 milioane si sunt juma cat noi ,sunt pe locul 2 in UE , si accelereaza vaccinarea ,presedintele nostru a declarat : folosim numai ce este aprobat de UE !
    guvernantilor le convine sa scape de pensionari de plata pensiilor, de platit tratamente pt ei .Pe cand se vor trezi ca ritmul este prea incet ,nici cel rusesc nu va fi disponibil pt ca altii au comandat mai repede , Austria comanda si ea 1 milion deocamdata.
    Ungurii daca continua asa vor avea o vara mai normala si dau drumul mai repede la economie.Noi tot ne afundam in datorii , pt ca politicienii nostrii sunt incapabili si ocupati cu altile,treburi importante.Pt ei.

    • ... Răspunde

      Hungurii vaccinează cu orice mișcă, și cu vaccin rusesc și cu vaccin chinezesc. Însuși Viktor Orban s-a vaccinat cu vaccin chinezesc. Cred că mai mult să-i facă în ciudă unora. Îi doare la hunguri undeva la 1,5 m lateral dreapta de ce spune Merkel. Așa au făcut și cu gardul împotriva imigranților și s-a dovedit că bine au făcut. Iar medicii de familie au fost băgați la înaintare din startul campaniei de vaccinare. Noi încă ne scărpinăm și așteptăm dacă ne dă voie Merkel și acceptă medicii. Mai stați copiii, nu vă grăbiți! Mai este vreme! Încep să am așa o imoresie vagă că noi de fapt avem o conducere delegată de la Bruxelles și cu avizul Berlinului. De aia merg toate așa bine. Guvernul de aceea este național ca să ia măsuri pentru națiunea pe care o guvernează nu pentru multinaționalele care au venit să facă avere pe capul nostru. Să explice asta cineva lui Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.