Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Fotograful sătmărean Remus Țiplea, nominalizat la Premiile Superscrieri

Fotograful sătmărean Remus Țiplea a fost nominalizat la Premiile Superscrieri, la categoria Fotojurnalism/Fotografie documentară. Superscrieri este o inițiativă independentă a Fundației „Friends For Friends” (FFFF.ro), realizată împreună cu oameni și companii care vor să susțină responsabilitatea în documentarea și transmiterea realității.

Cei 17 membri ai juriului au evaluat aplicațiile înscrise la cea de-a X -a ediție a Premiilor Superscrieri. În urma primei faze a jurizării a rezultat o listă cu 39 dintre cele mai bune materiale jurnalistice (scrise, video și foto) din presa din România anului 2020.

Juriul care a evaluat materialele este format din: Paul Radu – președinte juriu, Alice Iacobescu, Cătălin Striblea, Dan Duca, Emilia Șercan, Florin Negruțiu, Irina Păcurariu, Ioana Cîrlig, Ioana Moldovan, Marko Risovic, Marius Comper, Mona Dîrțu, Mihai Ghiduc, Oana Giurgiu, Paula Herlo, Robert Schwartz, Vlad Stoicescu.

La categoria – FOTOJURNALISM/ FOTOGRAFIE DOCUMENTARĂ, fotograful sătmărean a fost selectat cu proiectul „Molima”, material apărut în revista National Geographic.

Decernarea Premiilor Superscrieri va fi difuzată pe 19 aprilie pe  Facebook -Fundația Friends For Friends și Europa FM.

 

Un comentariu

  1. Amna Răspunde

    Felicitari!Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.