Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

FOTO. Aplicația cu reduceri și nu prea! Bărbat păcălit de un supermarket din Satu Mare

Un bărbat din municipiul Satu Mare a fost păcălit de aplicația unui supermarket din oraș. Sătmăreanul a descărcat aplicația supermarketului, aplicație ce, spun reprezentanții magazinului, îi ajută pe clienți să afle ofertele săptămânale, iar în plus beneficiază de reduceri extra la anumite produse.

El a văzut pe aplicație mai multe produse care erau la preț redus, începând din data de 15 martie, însă când s-a deplasat la fața locului pentru a face cumpărături, angajații supermarketului i-au spus omului că nu știu nimic despre o astfel de promoție. Bărbatul, dezamăgit, a trimis fotografii cu produsele către redacția PortalSM, în speranța că se va „face lumină” în acest caz.

5 comentarii

  1. S Răspunde

    Au fost activate cupoanele ? Daca nu sunt activate degeaba se scaneaza la casa . Ati verificat redactie sau ati pus un articol despre un faier care nu e in stare sa foloseasca o simpla aplicatie ?

    • ombre Răspunde

      s-a intamplat acum 3-4 saptamani ca am activat la pate intr-o sambata dimineata n-a functionat, zahar pudra n-a functionat , la intrebarea mea n-am primit raspuns nici in 20 minute nu faceti fraier pe cine nu cunoasteti sunt f multe anomalii si nu sunt cei de la conducere prea afectati

  2. ombre Răspunde

    la alt magazin pe drumul careiului am patit in decembrie la fel,oferta carne ptr carnati 10,99 ron can intreb angajatii habar n-aveau ca pretu era 14,99!

  3. GemeZamfirescu Răspunde

    Așa este trebuie activate cupoanele! Din punctul meu de vedere și angajații sunt de multe ori răuvoitori sau habarnisti,dar aplicația in sine Creează mari probleme atât celor care sunt dezamăgiți ca nu au prins oferta,dar mai ales de cei care stau la coada,deoarece se pierde foarte mult timp cu explicații,restornari,rescanari ,etc!Iar in magazinele Lidl cozile sunt uriașe ( acesta este motivul pt care eu evit acest magazin).Lidl ar trebui sa revizuiască modul de aplicare al cupoanelor și sa elimine tâmpenia de activează! Dacă ți-a fost oferită o reducere sa fie activa odată cu scanarea cardului in limita ei de valabilitate ( vezi Kaufland)!Iar cozile sa nu credeți ca sunt din cauza afluxului de clienți ci din cauza indolentei angajaților care țin o casa maxim doua deschise,in timp ce ceilalți casieri stau și fumează afara!

  4. Xabc Răspunde

    Eu folosesc aplicatia pentru reduceri foarte des, chiar de mai multe ori pe saptamana. Nu am patit niciodata sa nu functioneze. Iar casierii chiat te roaga cand ajungi la casa sa prezinti aplicatia pentru a nu pierde reducerile prezente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.