Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO&VIDEO. Incendiu puternic în municipiul Satu Mare! Intervenție în forță a pompierilor

ACTUALIZARE 15:15: Au ars 100 de tone de materiale plastice în incendiul care a avut loc, în această dimineață, la depozitul de mase plastice de pe strada Spicului din municipiul Satu Mare, potrivit ISU Satu Mare. Cauza incendiului a fost scânteia sau jarul, conform celor transmise de Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

ACTUALIZARE. Incendiul s-a produs în curtea unui depozit de mase plastice de pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare. Ard mai multe materiale plastice adunate din reciclare, iar poluarea este foarte mare.

Pompierii sătmăreni intervin în aceste momente cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și încearcă cu toate forțele să lichideze incendiul.

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineața, pe strada Spicului din municipiul Satu Mare. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă la un depozit, acolo unde ard mai multe deșeuri plastice, potrivit ISU Satu Mare.

Fumul se vede de la mare distanță, fiind vizibil și din afara orașului. După lichidare incendiului, pompierii vor stabili cauza și pagubele.

Biroul de presă al ISU Satu Mare va transmite în câteva momente mai multe informații referitoare la incident.

Revenim cu detalii.

Știre în curs de actualizare…

PortalSM transmite LIVE de la fața locului:

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.