Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Liderul AUR Satu Mare, Iulian Câcău, amendat cu 1.000 lei de Jandarmerie

Liderul AUR Satu Mare, Iulian Câcău, a fost amendat de Jandarmerie pentru organizarea și participarea la primul protest împotriva restricțiilor în municipiul Satu Mare.

Iulian Câcău a declarat la protestul din această seară că a primit acasă un plic de la Jandarmerie care conținea o contravenție în valoare de 1.000 lei. El consideră că a fost amendat abuziv invocând cinci motive pentru care va ataca amenda în instanță. Iulian Câcău spune că nu a fost legitimat, nu știe în ce bază a obținut jandarmii datele lui personale pentru a-i întocmi procesul verbal de contravenție, și consideră acțiunea așadar abuzivă.

Transmisiune LIVE PortalSM

Citește și:

18 comentarii

  1. Realpolitik Răspunde

    Da pai poate de fapt il cheama Cacarau si nu Cacau

  2. Eu Răspunde

    Chiar asa ,nu este normal sa fie doar el CACAU amendat ! Nu este singurul “bolnav”.Toti participantii la protest trebuie amendati ! Si dus cu forta la Spital si testati … Psihologic ! Cu siguranta si ei au probleme grave!

    • Spitalul 9 Răspunde

      După părerea ta unde să bagi atâția? Tu crezi că există capacitate de cazare sau ceva asemănător pentru sute de persoane? Și cine să le facă evaluarea la toți? Crezi că ești într-o țară în care sunt astfel de stabilimente sanitare-medicale câte trebuie? Nici pentru nebunii adevărați nu sunt destule locuri!

  3. Atti Răspunde

    Aurarilor .,.mergeți și căutați-vă servici!!
    Au dat jandarmi …vorba aia!!ia de aici ca n-ai servici!!!

  4. Unul Răspunde

    Stie cineva cat se plateste pentru protest ? Intreb si eu pentru un prieten ! Cand se iesea pentru inlaturare guvernului Dracnea se zvonea ceva de 50 ron/pers. Sper ca acum cu inflatia a mai crescut tariful !

  5. Ungur babalau Răspunde

    Niste jeguri de oameni, mai bine ii ignoram.

  6. Bogdan Răspunde

    Referirea am facuto la voi care ati comentat aiurea despre protestatari! Emanati frustrare si prin pori 😂

  7. Cetateanul Răspunde

    Oamenii au politicienii pe care-i merita ! Asta mi-a spus un politician important in anii 90 ! Am fost contrariat si mi-a luat ani de zile pana sa realizez ca a avut perfecta dreptate !
    Suntem cu mult mai saraci ? DA . Suntem mai bolnavi ? DA Suntem mai putini educati ? DA Ucidem mai multi oameni in acest fel ? CLAR DA !

  8. Cetateanul Răspunde

    In Texas oamenii si-au reintrat in drepturi depline ! NORMALITATE 100% Si nu se moare pe capete ! Cine este bolnav se prezinta la medic, statul garanteaza sanatatea populatiei . Asta se intimpla deja de doua saptamani .

  9. COVID19 Răspunde

    Un clovn!foarte bine !10.000 trebuia sa primeasca !baiatule unii oameni si-au pierdut familia si tu strigi in strada ‘jos pandemia’?te rog sa imi explici si mie asta?NESIMTIT CE ESTI!

  10. davilan Răspunde

    Javra de om …xenofob , rasist , obraznic, iredentist ….!!!!!!

    • Cetateanul Răspunde

      Nu este si “homofob” ? Mare lucru ! De obicei oamenii care au valori clare poarta si eticheta asta .

  11. cucurucu Răspunde

    sa ma cac pe tine de bolsevic ce esti cacanar dute cu sosoaca ta in munti se vede ce muie de om esti lam cunoscut si pe tatal tau un excroc la fel ca si tite da tu esti si prost JEGULE CE ESTI ONANISTULE LABAGIU stai acasa acolo in coliba ta din tarna mare sugaciule

  12. Gheorghe Răspunde

    Ce față de prost are

  13. S Răspunde

    Numele de Câcău vine de la mancator de cacat, genul de maimuta combinata cu sobolan care manaca cacat, e o specie rara trebuie ocrotita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.