Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

FOTO/VIDEO. A treia zi de proteste anti-restricții în municipiul Satu Mare

Sătmărenii au protestat miercuri seară în centrul municipiului Satu Mare, pentru a treia zi consecutiv, împotriva restricţiilor impuse de autorităţi pentru a preveni răspândirea pandemiei de COVID.

Protestatarii s-au adunat și de această dată în Pasajul ”Corneliu Coposu” din municipiul Satu Mare. Echipați cu steaguri tricolore și pancarte, la fel ca în zilele precedente, oamenii au scandat ”Libertate” și ”Jos Guvernul”.

La protestul din această seară au participat cei din industria HoReCa, artiști, dar și alți cetățeni nemulțumiți de restricțiile impuse de autorități.

50 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Care artisti ? Artist de la circ eventual! Totusi ma bucur ca sunt putin Satmareni care au probleme reale cu capul.Ceilalt au iesit sa-i vada lumea. Nu va faceti de ras ,puneti-va masca si capisonul in cap sa nu va recunoasca cineva. Panarame !

  2. Gicu Hugi Răspunde

    Astia nu is nici HoReCa si nici artisti… is trogloditii de la HAUR care n-au muncit nimic in viata lor da vor bani de la stat

  3. Stjopan Răspunde

    DREPTATE PENTRU OAMENII CU PENISUL MIC!

  4. Atti Răspunde

    Trebuia sa pună un ecran mare sa se vadă meciul. României !!
    Apoi sa vezi tu emoții adevărate și necazuri

  5. Gerula Răspunde

    Cristi Borsalino și Cipri Chiorean 🙂 Haha, ei pt ce protestează ? Anti masca sau că nu au clienți ? Parca la Borsalino e deschis…

    • Loser Răspunde

      Cristi protesteaza deoarece nu mai poate lucra la negru, iar Cipri protesteaza ca-li amendeaza gardienii publici clientii care parcheaza ca curu’ pe pista de biciclete, si nu-si permite sa le asigure locuri de parcare!

      Clar nu le mai trec pragul!

  6. satmarean Răspunde

    Daca a ajuns si una dintre domnisoarele de la electrolux sa protesteze cu ei, este foarte clar ca este atacata economia subterana din satu mare:))

  7. satmarean Răspunde

    nu fiti marlani si va ganditi la prostii, eu ei ii vand prenadez:))

  8. unu Răspunde

    se pare că la Satu Mare se naște un mare lider, un patriot adevărat care spune lucrurilor pe nume, luptă împotriva masoneriei și a ocultei mondiale… bravo Câcăule!!!

    • Ășâțî Răspunde

      Se naște. I se vede deja capul. Încă nu se știe dacă este cordonul ombilical răsucit în jurul gâtului sau nu.

  9. ... Răspunde

    Dacă aș fi ceva autoritate din domeniu acum m-aș folosi de acești voluntari presupus inconștienți și i-aș urmări. Niște chestionare, date de contact ca la un sondaj și bineînțeles testare înainte și după. Adică să văd dacă în urma acestor mișcări se va răspândi mai mult virusul ăsta ucigaș. Nu trebuie urmăriți mult doar să zicem 14 zile sau hai 21. Apoi dacă vor fi bolnavi mai mulți printre ei (doar nu se protejează, nu?) atunci eu ca autoritate am motiv să le închid gura. Dacă în schimb nu, atunci e un motiv bun de gândire. Asta dacă aș fi autoritate. Sau dacă am avea autoritate din domeniu care mai și judecă nu numai pune în aplicare restricții gândite în cerc restrâns și fără nici o noimă unele. În schimb dacă nu ne folosim de oportunitatea asta atunci ne merităm soarta și de fapt ne place pandemia. Se cheamă sadomazochism.
    Nu cred că cei care demonstrează nu ar fi de acord. Trebuie doar spus că au ocazia să demonstreze oficial că au dreptate.

    • statistica Răspunde

      Boala n-o poti urmari cu chestionare. Trebuie sa faci teste înainte si implicit sa admiti ca lasi bolnavul in multime. Adică sa incalci normele de prevenire a bolii in mod intentionat. Si oricum, rezultatele s-ar referi pentru ,,afară”. Inauntru poate fi altfel. Rationeaza inainte de a scrie.

      • ... Răspunde

        Iar tu citește ce scrie omul. Chestionarele trebuie la statistica studiului. Fragmentul de propoziție “testarea înainte și după” în schimb ai sărit elegant. Protestatarii se expun voluntar. Dacă așa ușor se răspândește autorutățike au material de studiu gratuit. Asta dacă chiar vor să studieze. Pentru că alte țări deja demult fac asta. Dacă vrem să organizăm în iunie meciuru de fotbal din Campionatul european și noi trebuie să facem. UEFA ne obligă ca stadioanele să fie la o treime. Deocamdată de un an câți spectatori sunt? ZERO!

    • Cetateanul Răspunde

      In anii 90 am avut ocazia sa port o discutie cu un politician destul de important din tara . L-am intrebat ceva de genul domnule poporul asta merita politicieni corecti, inteligenti, harnici . Sti ce mi-a raspuns ? Oamenii au politicienii pe care-i merita . Ani de zile am tot “procesat” din cand in cand aceasta afirmatie si am incercat sa-i dau un raspuns rational . Crescand si vazand ca multi oameni traiesc “doar pentru ei” in sensul de a sabota pe oricine de la lucru/acasa/etc … mi-am dat seama ca politicianul respectiv a avut dreptate . Oamenii care nu intimpina rezistenta sunt de acord, ce naiba ! Le convine ! Viitorul este al “elitelor”, populimea nu are nimic impotriva ! Mai saraci, mai bolnavi, cu mult mai putine drepturi, cu mai putina educatie si cultura, cu mai putine sanse . Toti care nu ies sau care chipurile se vaccineaza s-au complacut ! Deci MERITA !

  10. Bogu Răspunde

    Jenant; din categoria a zis partidul, iesim in strada. Beneficiul este ca au facut unpic de miscare, ajuta la detoxificarea “de primavara” a organismului, dar in acest caz nu si la detoxicarea creierului. Vedeti mai, ca va stie lumea din oras si se stie ce hram purtati.

  11. Om Răspunde

    O adunătura manipulabilă de inconstienti care vor sa destabilizeze tara. Sosoci penibili.

    • Cetateanul Răspunde

      Tara e deja destabilizata . De “masurile oficiale” care sunt clar, dovedite prin studiu stiintific realizat de profesor de Standford mai ucigase pe termen lung decat un virus amarat !
      Pai acum multi dupa un an de terorism isi vor da pana la urma obstescul sfarsit ! Cea mai buna ingrijire posibila a bolnavului este ISTORIE ! Afacerile mici sunt ISTORIE ! Veniturile stabile pentru cel putin un milion de romani sunt ISTORIE !

  12. Loser Răspunde

    Un ciumpalac hapciupalitic n-are stare si face scandal!

  13. Cetateanul Răspunde

    MDA, ieri a fost un bun prieten pe la noi, bun specialist . Ca mor oamenii, ca mor 100 pe zi … Pai si daca nu era covidul scadea mortalitatea cu 100 de oameni pe zi ? Adica s-a vazut si iarna trecuta, mortalitatea nu a crescut pentru ca virusul nu e atat de mortal precum se estima initial, asta este clar si indiscutabil .
    Acum se moare pentru ca de un an oamenii fug de spitale, daca sunt primiti nu primesc aceasi ingrijire, au multe probleme financiare si de familie care le grabesc sfarsitul …
    Hai sa punem problema altfel . Daca falimentezi sau oricum aduci in prag de faliment 1.000 de oameni/sau infectezi cu virusul asta ucigas tot 1000, ce credeti, pe termen lung vor muri mai multi oameni aruncati in saracie si incertitudine sau un virus amarat cu o mortalitate situata undeva intre 0.2-0.6% ? Reducerea natalitatii care este certa unde o incadram ? Nu o incadram la pierderi de vieti ?
    Serios, voi asta care cica “salvati vieti” si “respectati regulile” ucideti cu legea de partea voastra oameni !

  14. Cetateanul Răspunde

    Voi astia, care sunteti cu “autoritatile” sunteti spalati pe creier, lucruri absolut normale si naturale precum fluctuatia naturala a temperaturii pe planeta (pusa pe seama codoiului de asa-zisi oameni de stiinta care nu au dovezi pentru ca nu exista dovezi, dimpotriva, codoiul care este stocat in cantitati imense in mari se elibereaza DUPA ce are loc o incalzire, la cateva sute de ani DUPA), coronavirusii care circula indiferent de cat de multi oameni falimentam, voi credeti ca sunteti educati, sunteti informati, contati cumva in toata ecuatia asta . Da, sunteti luati de fraieri, pe “cultura si cunostintele voastre” multi fac multe miliarde si aduna si mai multa putere si influenta ! De la voi ! Voi deveniti mai saraci si mai slabi din toate punctele de vedere in timp ce imbogatiti pe altii .

  15. Loser Răspunde

    Sunt curios, totusi, cate taxe au platit la stat, in anii anteriori, acesti bravi protestatari!?!
    Si catre care stat, ca multi par sa fie dintre cei care au revenit acasa cu coada-ntre picioare, din tarile Europei, fugind tocmai de acest afurisit de virus!

    • Cetateanul Răspunde

      Desteptule care esti ! Daca vrei sa platesti mai multe taxe si sa sustii economia locala si nationala trebuie sa cumperi in primul rand “made in Romania” ! Eu unul sustin economia nationala si cumpar aproape exclusiv fabricat/asamblat la noi . Automobil, microcentrala, tot ce inseamna mancare, detergenti, INTOTDEUNA MA UIT SA FIE FACUTE LA NOI !
      Degeba te bati in piept ca “platesti direct” nu stiu cate taxe si impozite daca “iti put” produsele noastre si scoti banii din tara cumparand preponderent produse fabricate in alte tari !
      Ai cumparat un produs facut la noi, lejer 50% ai platit DIRECT catre statul roman, pensii, salarii, profesori, medici !

    • Cetateanul Răspunde

      Astia pe care-i numesti loseri si care au trimis miliarde de euro anual in tara, sunt practic CEI MAI IMPORTANTI INVESTITORI DIN EXTERIORUL TARII . Nu spun straini pentru ca multi au fugit de sistemul ticalosit, nu au vrut sa slugareasca la toti nenorocitii si si-au facut o baza materiala dincolo cu care sustin si familia ramasa in tara .
      Un investitor strain pleaca atunci cand profituri estimate nu mai pot fi realizate sau gaseste o alta populatie de jegmanit ! Oamenii astia SUSTIN DE DECENII TARA ASTA ! RUSINEEE !!!

    • Cetateanul Răspunde

      SE PARE CA TU TE-AI ADAPTAT BINE LA SISTEM .

  16. realitatea Răspunde

    … dar nu de oriunde ci de multe ori de sub pod unde dormeau.

    • Cetateanul Răspunde

      Vezi ca angajeaza asta pulangii ! Se plateste bine sa terorizezi populatia !

      • realitatea Răspunde

        Vad ca nu place adevarul.

        • Cetateanul Răspunde

          Nu toti ne nastem in familii de bani gata ca si tine !

        • Cetateanul Răspunde

          Si saracii au exact aceleasi drepturi ca si tine . Sau nu, pardon . Cum spunea un asa-zis oficial ? Ca daca nu ai proprietate la Marea Neagra nu poti sa te deplasezi pana acolo .

          • realitatea

            Din ce tot scrii acum numai sustii afirmatia mea. Tu vor esti de pulangii si faci afirmatii aiurea. Deocamdata eu am spus ca ati dormit multi dintre voi sub poduri. Am afirmat ceva gresit sau nu este adevarat? Restul ce debitezi denota nivelul tau de inteligenta. Nu e rau in asta, e un fapt. Daca iar te ofensezi eu nu am ce sa-ti fac.

          • realitatea

            “vorbesti”

          • Romanistan citizen

            Acuma e bună țara asta pe care ați scuipat-o ani la rând și veneați acasă de sărbători să faceți niște drifturi prin centrul vechi? Eee? Văd măcar ca ți s-a îmbunătățit limba română brusc. Nu o mai rupi cu cuvinte străine.

  17. Cetateanul Răspunde

    Circa 50% dintre noi NU SE “VACCINEAZA” !
    Deci protesteaza in modul silentios F..K OFF !

    • Cetateanul Răspunde

      De unde mortii ma-tii scoti tu informatia asta?
      Ai stat tu de vorba cu 50% dintre locuitori?
      Fuck-off in p-da ma-ti de hapciupalitic!

      • Cetateanul Răspunde

        Daca se vaccineaza 50% e mare lucru ! Familia nu se vaccineaza, prietenii mei nu se vaccineaza … de fapt e impropriu spus vaccin . Nu este un virus atenuat . Pe termen lung nu se cunosc complicatiile . Eu ma risc cu virusul asta amarat .

      • Cetateanul Răspunde

        Renunt la tembelizor definitiv si cu banii aia asigur complex de vitamina D3,C si Zinc toata viata, pentru toata familia ! Astea te protejeaza de o groaza de alte boli !

  18. Cetateanul Răspunde

    Care au frici exagerate, exista ajutor de specialitate, oficiali sau nu, trateaza pe toti !

  19. Cetateanul Răspunde

    Mai da bune nick-uri va alegeti . Loser, da extraordinar ! Desi profesori de rang, cercetatori cu reputatie impecabila din Standford afirma ca masurile ucid mai multi oameni decat ucid virusul tu tot o dai pe a ta . Ai un nick, sa-ti traiasca ! Sa traiesti 100 de ani ! Tu “asculti” de miticii nostri care dupa o viata de munca la stat ajung milionari in euro ! Sa nu rada de oameni precum tine, care-i cred pe bune ?

    • Loser Răspunde

      Dobitocule, eu AM VAZUT om murind langa mine, sufocat, calarit de doctori care incercau sa-l salveze!!
      Tac-tu, daca ar avea atata zmac in gat, n-ar putea sufla nici in batista, darmite in trimbite!

      Multumesc de urare, si eu iti doresc sa traiesti 1000 de ani, dar sa fii steril! Prostia din capul tau NU ARE VOIE sa se perpetueze!

      • Cetateanul Răspunde

        Bai frate, oamenii mor, cercetatorii de prestigiu au ajuns acolo pentru ca sunt cu 100 de clase peste tine si peste mine ! Tu urmeaza-i NECONDITIONAT pe mitici !

      • Cetateanul Răspunde

        Saracia si distrugerea societatii vor ucide mai multi oameni iN TIMP ! Tu crezi pe cine vrei . Oameni care toata viata au luat spaga sau s-au gudurat pentru “functii” sau pe specialisti de o valoare INCONTESTABILA !

      • Cetateanul Răspunde

        La mine au murit oameni din familii de doctori, pentru ca nu au crezut in STIINTA SI STUDII . D3, C, Zinc si zilnic pulsoximetru !
        I-au crezut pe miticii cu carpele !
        Ia carpa neamule ! Te fereste de toate bolile !

  20. radical2 Răspunde

    Niste primitivi . N-ai la ce sa te astepti de la astia. Din comportamentul lor se vede ca traiesc ca vacile pe pasune. Diferenta este ca vacile sunt mai linistite.

    • x-ulescu Răspunde

      80 % dintre ei au iesit si la protestele impotriva psd-ului

      • radical2 Răspunde

        hai lasama . zau? :)))) Astia sunt PSD-isti si AUR-iti spalati pe creier de Voiculescu si antenele lui. SI de Danuta Budeanu :)))

  21. Stjopan Răspunde

    VREM DOCTOR HOUSE SEZONUL 9!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.