Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Prognoza meteo. Cum va fi vremea la Satu Mare și când scăpăm de ploi

În următoarele două săptămâni, temperaturile vor varia semnificativ și vor fi precipitații aproape în fiecare zi, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Meteorologii au prezentat prognoza de vreme pentru perioada 15 – 28 martie în toate regiunile din țară. În regiunea de nord-vest, temperaturile se vor menține scăzute, iar precipitațiile vor fi însemnate.

Ce spun meteorologii:

,,În cea mai mare parte a intervalului, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an. Până spre sfârşitul primei săptămâni, media valorilor diurne va fi de 3 – 5 grade, iar a celor nocturne va fi în scădere treptată de la 1 grad la -4 grade.

Apoi, până la sfârşitul intervalului, vor mai fi variaţii termice, dar tendinţa va fi de încălzire uşoară. Media valorilor diurne va fi de 6 – 10 grade, iar a celor nocturne între -3 şi -1 grad. Vor fi precipitaţii pe aproape tot parcursul intervalului, iar cantităţi de apă mai însemnate se vor înregistra până în data de 17 martie, precum şi în intervalul 20 – 23 martie.”

Meteorologii mai spun că șansele de precipitații vor scădea considerabil abia spre sfârșitul acestei săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.