Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Radu Cristescu, mesaj de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni: ‘’Jó napot kívánok, maghiari onești!’’

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, a transmis, luni, un mesaj de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. ,,Vreau să le urez sănătate și numai bine tuturor maghiarilor onești”, a transmis deputatul sătmărean.

Redăm mai jos, integral, mesajul transmis de Radu Cristescu:

,,Jó napot kívánok, maghiari onești! Nu, în cuvintele de mai sus nu e nici o ironie ieftină, ca a pseudo-președintelui sas Iohannis, nu demult, când a vrut să sperie alegătorii într-un mod primitiv, făcând insinuări bolnave, parșive și penibile vizavi de PSD. Astăzi, de Ziua Maghiarilor, vreau să le urez sănătate și numai bine tuturor maghiarilor onești, oriunde ar trăi ei. Cum spune o vorbă românească din popor, cele rele să se spele, cele bune să se-adune!

Desigur, căpeteniilor UDMR-iste ( și celor care le susțin din afara țării ) le urez altceva: hoților – pușcărie, iar întregii clici de șefi UDMR-iști – să ajungă la coșul de gunoi al politicii și istoriei, fără să mai poată face rău, prin manipularea practicată de 30 de ani, nici maghiarilor onești din România, nici românilor. Să scăpăm împreună de aceste lipitori parșive din fruntea UDMR, asta vă urez, stimati maghiari cinstiți și de treabă!”

15 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Köszi szépen, viszont!

  2. c-block Răspunde

    Spune asta marele onest traseist! Vă dați seama până unde s-a coborât!

  3. Dragnea Răspunde

    Cum se spune in ungurește, MU13 psd?
    Mno asta vă doresc eu, d-le Cristoscu.

  4. Ășâțî Răspunde

    Sunt de acord cu jumătatea de frază: “Să scăpăm împreună de aceste lipitori parșive”, și aș continua cu “indiferent din ce partid politic și din ce nație fac parte”.
    Și aș propune să începem chiar cu autorul mesajului respectiv, că mi se pare că e cam cea mai mare și mai parșivă lipitoare a politicii românești.

  5. zoli Răspunde

    Szórakozz anyáddal te büdös paraszt!

    • Angel Răspunde

      Cei 7 ani de acasă, K. Gabor de 1 decembrie a transmis un mesaj civilizat, la nivel de sec . XXI
      Ești un lipitor toxic pt acest oraș!

      • Ungur onest Răspunde

        eu ca ungur onest nu vreau ca un jegos nesimtit ca și Radu Cristescu sa ma felicite. Oamenii Onești, indiferent de naționalitate, discuta tot cu oameni Onești. De NU cu Cristescu. Ma simt jignit ca o persoana ca el sa m-i se adreseze.

  6. y Răspunde

    Doar atât aș menționa că eu așa știu că de sărbătoare nu se urează “Jó napot/Bună ziua/Guten Morgen”. Sau la o adică mi se permite să urez și eu de 1 Decembrie “Bună ziua” românilor? M-aș îndoi. Nu că aș face așa ceva pentru că e chestie de prost gust, lipsă de cei 7 ani de acasă. Se pare că acest individ duce lipsă acută de acei ani. Sau se bagă și el în seamă.

  7. m Răspunde

    Mie imi plac ungurii…Nu cred că as avea de ce să mă sfădesc cu marea lor majoritate !Nu inteleg un lucru:ei chiar cred că sunt unici,perfecti ,fără necazuri si probleme…Unde le-o fi mintea?

    • Ășâțî Răspunde

      …adică…

      • aeiou sa o su.. tu Răspunde

        a vrut sa zica ca ti-o da la coic! da nu avea destule diacritice …

        • @aeiou sa o su.. tu Răspunde

          Tu vorbești care nu ai deloc???? Cât ți-au dat pe ele la Ocicașor???

    • y Răspunde

      Nici cum nu-i bine. Până la urmă omul a făcut o urare și nu a greșit cu nimic la faza asta.

      • y Răspunde

        Ca să fie foarte clar nu e o urare. Imită ce a zis KWI data trecută când acuza pesede că vinde Ardealul la unguri. Altă aiureală!
        PS. Din reacție cred că v-ați dat seama că nu era scris de mine.
        PS2. Cu această ocazie îmi pare rău că am ratat faza de 24 Ianuarie să urez tuturor românilor bună dimineața! Sunt curios ce reacții generam! Dacă tot se spune că omul a urat doar…. Și eu atunci …

  8. Bobescu Răspunde

    Nesimtitule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.