Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Un sătmărean a chemat de urgență Poliția. A crezut că e un hoț în casă, dar era amantul soției

Trei maşini de poliţie s-au deplasat în această dimineață, luni, 15 martie, pe strada Someşului, colţ cu bulevardul Independenţei, în urma unui apel făcut la 112 în jurul orei 10:00, titrează Informația Zilei. Un sătmărean a crezut că în apartamentul său se află un hoț.

Potrivit Informația Zilei, proprietarul unui apartament din municipiul Satu Mare a surprins în locuinţă un bărbat şi astfel a crezut că este un hoţ. Conform sursei citate, proprietarul a chemat poliţia pentru a-l surprinde în acţiune pe “hoţ”.

Dar în cele din urmă s-a dovedit a fi amantul soţiei proprietarului. Cei doi bărbaţi s-ar fi bătut apoi, după care, împreună cu soţia, au fost duşi la sediul Poliţiei Satu Mare.

14 comentarii

  1. jhgjhg Răspunde

    Unii sunt spalati la cap. Au impresia ca femeile sunt ceva specii extraterestre care sunt capabile sa fie fidele o viata intreaga. Timp in care ei s-ar rostogolii cu tot a 2-a femeie dp strada Nu tre sa asculti ce minte sotia. Vezi ce simti tu, aia simte si ea. Nu mi-i se pare corect. Ea ar face exact ce ai face si tu dar te mancanca ideea ca o si face? Tu ce faci ? Dormi? 🙂 Adica ala toata ziua ar f**e ceva nou si se agita cand isi vede sotia ca are aceleasi ganduri

  2. cityzen Răspunde

    I-a făcut nevestii infidele proba de adulter cu poliția în flagrant!!! I-a ieșit ce l-a învățat avocatul!!!!!

  3. Cetateanul Răspunde

    Citez din memorie “tu sti ca eu intr-un singur caz nu fac reconstituire ? La adulter” . Telegrame Ioan Luca Caragiale

  4. dr.Raed Răspunde

    În sfârșit, o stire fără sars cov2,la cat mai multe adultere

  5. Crăciun Ghiuri Răspunde

    Dar ca să fie showul total ar trebui să dați și numele încornoratului. Să râdem ca lumea!

  6. Vas Răspunde

    Ghiuri, keep your eyes view, man

  7. Gheorghe Răspunde

    Nu rade mai ca nu stii ce-ți coace muierea.De obicei barbatii(unii)cred ca ei pot,,călca stramb”oridecate ori se oferă prilejul,si majoritatea o fac,haideți să recunoaștem.Si atunci de ce sari in sus cand consoarta nebăgata in seama cauta sa-si satisfacă nevoile fiziologice cu,, cine pica in plasa”.Chestia este valabilă și invers.Totusi femeia ca femeile,cat de p…ta sa fii incat sa-ti duci poșoșu in patul conjugal??Păi dacă tot o faci,atunci nu fi pr…ta,du-te si inchiriaza o cameră si rezolva problema intr-un mod ,,curat”.

    • Crăciun Ghiuri Răspunde

      Nu râd. Eram curios. Oricum dacă nu tratezi femeia cu respect fii sigur că te faultează. De aia eram curios că poate e vreun minoritar din Punjab. Oșan sigur nu e că acolo e vai și amar de piele ta dacă te prinde.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Nici osenii nu mai is ce-or fost, de cand or dat palinca pe fumuri. In sfara de giro-uri pe floaszter, cu manele la maxim, nu mai e nimic de capu lor,

  8. Satmarean Răspunde

    Prost să fii, dă-ți duci acasă amantul sau amanta la futut !!!

  9. Una Răspunde

    N-a avut 50 de lei la o garsoniera ptr. futut. Proastă femeie !!!. E plin pe olx si pe publi 24 !!!

  10. Gheorghe Răspunde

    Cu unele femei,chiar dacă te porti frumos si le respecti nu tezolvi.mare lucru.Care-i,,rea de musca”si sa,,o respecti”zilnic de două trei ori,ca ea tot ,,la respectul”altuia se gândește.Valabil de fapt si pentru(unii)bărbați.De ce sa nu recunoaștem că toți (aproape)bipezii suntem tentați de astfel,,de respecte”.Curvasag,precurvie,homosexualitate,sunt de cand e lumea si pământul.Intodeauna a fost asa,indiferent ca a fost pace,război,sărăcie sau molimă in lume.Animalul biped este cel mai perfid si cel mai nestapanit.

  11. Satmareanul Răspunde

    Na … nu e prima si nici ultima … pe strada Kasia … sta una care deja isi consuma al 6-lea amant … bine ca si-a cumparat apartament pentru asa ceva … sotul stie ca e dat in chirie … ea cand merge dupa banii de chirie merge cam de 2 ori pe saptamana … sotul sta linistit si bea … problema e copilul care sufera de pe urma acestor parinti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.