Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Radu Cristescu, mesaj după moartea lui Tudor Barbul: Să găsim o metodă pentru a-l omagia

Vestea că Tudor Barbul, unul dintre cei mai mari antrenori pe care i-a dat judeţul Satu Mare, s-a stins din viață a îndurerat o întreagă comunitate. Deputatul sătmărean Radu Cristescu a declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că autoritățile ar trebui să găsească o metodă pentru a-l omagia post-mortem pe maestrul Barbul.

,,Am aflat cu mâhnire de trecerea în neființă a maestrului Tudor Barbul. Cu siguranță sportul sătmărean și național este mai sărac. Autoritățile ar trebui să găsească o metodă de a-l omagia post-mortem pentru că o merită pe deplin. A fost un exemplu de profesionalism, ambiție și dăruire până la sfârșit. Fiilor Dacian și Andrei le doresc să fie puternici așa cum i-a învățat tatăl lor! Condoleanțe întregii familii și sportivilor care l-au iubit. Drum lin maestre!”

9 comentarii

  1. Avut Răspunde

    Exista o metodă. Lăsați-l sa se odihnească în pace, lăsați familia sa îl jeleasca cum se cuvine, nu profitați de ocazie, cum a făcut și inaptul de Duma, care deși nu se avea în cei mai buni termeni cu el, acum apare pe Facebook numindu-l prieten de suflet, poate poate devine mai puțin antipatic. Tudore, fie-ți țărâna ușoară!

  2. Gheorghe Răspunde

    Avut,nu-i chiar asa de simplu pentru politicieni sa taca din gura.Mai ales acum cand au ajuns unde au ajuns(psd)cauta prilej de a face ceva pentru ca lumea sa-i bage in seama sa zica uite mai cat sunt ei de interesati de Luptatorul Tudor.Saracii de ei,nu-si dau seama ca nu mai merge in felul asta lumea nu mai pune botul.Daca atat cat a trait nu ai avut un cuvant,un gest fata de cineva(oricine ar fi el)apoi dupa ce moare totul este in zadar.Sincere condoleante familiei!

  3. Loco Răspunde

    Javră ordinară ce ești bă Cristeacule! Tu chiar n-ai niciun Dumnezeu! S..i p..a dobitocule!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      🤨…pai omu e chiar realist. El vine cu idei, dar altii sa faca ceva. Tipic el.

  4. c-block Răspunde

    Eu zic că mai bine să găsim o metodă ca acest Cristescu sau alții care acum plâng cu lacrimi de crocodil să nici nu mai fie băgați în seamă. La cât a fost “ajutat” omul ăsta toți ar face bine dacă ar tace. Mie mi-ar fi rușine în locul lor știind cât l-au luxat pe antrenor. Dar asta presupune să ai simțul rușinii,😱😭😪
    Omul ăsta a făcut campioni din nimic! R.I.P.🙏

  5. P. Ș. D. satu mare Răspunde

    Hai sictir împuțitul dracului. Să-ti vezi tu de prostia ta mai bine și lasă familia sa decidă.
    Te bagi în seamă sa poată râde lumea mai bine de tine.
    Spune-mi mai bine cine ți-a scris articolul,că tu nu ești în stare de aseară ceva.

  6. AziNu Răspunde

    Asta e ceva deputat care profita de moartea altora. Ce papagali de spetza joasa

  7. grizzlee Răspunde

    Maestrul Tudor a facut tot ce a putut cand si cum s a putut. Tot respectul si toata stima!!! A reusit sa scoata campioni intr un sport pe care lumea nu il prea baga in seama. Sa faci rost de bani ,sa antrenezi in conditii deplorabile sa te faci pres pentru a obtine sustinere ,sa crezi ca se poate si sa demonstrezi asta ai nevoie de nervi de otel si de un caracter puternic. Multumim Maestre !!! PS: politicienii sunt ca vulturii dar nu uitati ca fiecare dintr noi stie folosi o prastie …

    • c-block Răspunde

      @grizzlee. Mda. Să știi că față de vulturi am o stimă. Sunt niște animale care știu unde le e locul și se comportă elegant. Eu aș compara politicienii cu niște hiene necrofage. Cum demonstrează și situația actuală li se potrivește mănușă.
      Întrebarea mea către politicieni care își dau acum ochii peste cap este că unde mama măsii erau când maestrul căuta susținere și din piatră seacă pentru copiii/sportivii săi???
      PS. Sper ca toți care au “contribuit” căte puțin la dispariția prematură a maestrului vor fi înmormântați fiecare singur-singurel, uitați de lume. Și dacă se poate într-o groapă nesemnalizată. Nu sunt rău. Ar fi exact pe “contributivitatea” acestor șacali sau hiene!😱🤮😤🤯💩💩💩
      Nici aerul nu merită după mine unii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.