Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Satu Mare nu intră, deocamdată, în scenariul roșu. Restaurantele și școlile rămân deschise

Municipiul Satu Mare nu intră, deocamdată, în scenariul roșu, iar restaurantele, cafenelele și școlile rămân deschise. Potrivit conducerii Instituției Prefectului, până marți nu se schimbă nimic, urmând ca mai apoi să se ia o decizie în acest sens.

Incidența cazurilor în Satu Mare a trecut ieri de 3 cazuri la mia de locuitori, însă deocamdată municipiul nu intră în scenariul roșu. Prefectul Altfatter Tamas a declarat, pentru PortalSM, că până la începutul săptămânii viitoare nu se schimbă nimic, iar de marți încolo, în funcție de cum vor arăta cifrele, se va lua o decizie.

Întrebat dacă incidența a trecut și astăzi de 3 cazuri la mia de locuitori, reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că ,,există o mică scădere”.

6 comentarii

  1. Oșan Răspunde

    Domnul sa va dea minte!!!!!!

  2. Osan Răspunde

    Nu închideți mai oameni buni nimik nu-i lăsați

  3. UnMoldovean Răspunde

    Cum sa inchizi un restaurant dm perfect……doar ai biznis din asta…… bine ca altii inchid granitele, o tara intreaga, iar voi stati cu cortul deschis….idiotilor…

  4. s Răspunde

    Să intelegem că legea se aplică cum vrea prefectul , seful DSP etc.?Păi dacă este peste 3 la mie,nicăieri nu rămâne la interpretarea cuiva!Eu pot să respect legea alternativ:o zi da/o zi ba?Niste neisprăviti !

  5. 😎 Europol 😎 Răspunde

    LEGEA SE APLICÃ CUM VOR UNII SI NU SE REFERÃ LA CEI PRIVILEGIATI! ☠️
    Niciun restaurant nu a avut voie sã lucreze la capacitate maximã DAR la Caprici, în incinta Nepi Mall nu puteai gãsi loc liber tot weekendul. Absolut toate mesele ocupate!
    Politia doarme sau se preface cã doarme, cã doar’ merg mânã în mânã cu Fusle, nu? ☠️
    Iar voi, marii ziaristi ai Sãtmarului, scrieti despre fiecare, iî critizati pe fiecare dar despre Caprici vã este fricã sã scrieti. 🧐
    Halal ziaristi de 2 bani! 🤮☠️

  6. Altu Răspunde

    Dar numai de restaurante vă legați,nu am treabă cu ele că nu le frecventez,dar sunt oameni care trăiesc de pe urma lor. În supermarket nu e risc,la firme,fabrici,bugetarie ,nu e risc. Ăștia care tot o dau cu închisul precis stau acasă și banii le vin de la stat. In curând va veni jihadul și pt voi nu numai pt muncitorii din privat. Apoi să văd ce îți mai guița pe aici. Închideți, închideți, atât vă duce capul , vouă vă cad banii din cer probabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.