Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Satu Mare va avea cel mai modern bazin didactic din România. Proiectul a primit undă verde

Consiliul Local Satu Mare a aprobat joi, 25 martie, predarea amplasamentului către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) în vederea construirii unui bazin de înot didactic, pe Bulevardul Lalelei nr. 2 (zona mall-ului NEPI).

Bazinul didactic, construit de Compania Națională de Investiții, va fi cel mai modern de acest fel din România, proiectul implementat la Satu Mare fiind unul pilot, pe care CNI îl va realiza apoi și în alte localități.

„Investițiile în infrastructura sportivă au reprezentat o prioritate pentru noi. Acest bazin va fi destinate atât pentru sportul de performanță, dar și pentru elevi și amatorii de înot. După finalizarea bazinului vom face demersuri pentru înființarea unei clase de înot la LPS, dar și introducerea în programa școlară a înotului, în cadrul orelor de sport. Totodată, bazinul va fi deschis și pentru sătmărenii care vor dori să practice înotul”, a spus primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

 

4 comentarii

  1. Marin Răspunde

    Satu Mare inca cati ani fara Sala polivalenta??????????????????????????????????
    Singurul oras resedinta de judet fara asa ceva din Europa.

  2. Marin Răspunde

    Macar sa ne alipeasca de judetul Bihor daca nu suntem in stare de nimic ca lumea.

  3. a Răspunde

    Te rog sa imi explici ce activitati se pot face acolo? Ca echipe de sport nu mai avem si nici nu ne putem lauda cu ceva. Au fost rezultate sporadice. Vorbim de ligile 1 sau cum se mai numesc. Iar concerte/spectacole vezi cati au mai trecut (cu plata de bilet) prin zona.
    Eventual polivalenta la nunti sa vina tot boborul, cu Marie si Janos in frunte!

  4. Fasz Răspunde

    Nu era mai ieftin în Someș?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.