Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Protest la Ministerul de Interne, de Ziua Poliției. Oamenii legii au aprins materiale pirotehnice

Sute de sindicaliști de la mai multe organizații care reprezintă interesele polițiștilor au protestat cu fumigene în fața Ministerului de Interne, chiar de Ziua Poliției.

Cei 400 de sindicaliști s-au strâns în fața instituției, în condițiile în care regulile de prevenire a răspândirii COVID permit proteste cu cel mult 100 de participanți. Totodată, în timpul protestului au aprins și fumigene colorate, deși utilizarea lor nu este permisă în spațiile publice.

Sindicaliștii cer demisia conducerii MAI și sunt nemulțumiți că guvernul le-a înghețat salariile, dar și de condițiile de muncă. Ei spun că, de exemplu, multe secții de poliție nu au toalete.

14 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    De unde au avut bani de “pirotehnice”?
    Au furat?
    Sau au adus de acasă, din banii puși deoparte, după lucrările decontate umflat sau din deconturile de motorină?
    Mergeți la muncă, milogilor!

    • c-block Răspunde

      Nu zici bine. Acele chestii folosite de ei au un anume regim. Daca este cineva atunci ei ar trebui sa stie asta.
      In rest doar atat spun ca un an de aile s-au comportat ca nuste Dumnezei si de multe ori au fost aroganti sau si-au depasit intentionat atributiile. Practic s-au dezbracat din conditia lor umana. Aproape ca niste tortionari. Nu am empatie fata de ei, chiar deloc. Intre timp vecinul meu politist nici acum nu poarta masca. Umbla inclusiv in uniforma asa. Cand ii zici nu vreau sa reproduc raspunsul lui.

    • Zsolt Răspunde

      Milog esti tu măi Gyuri. Eridi a faszamba te hüie !!!

  2. Jan Răspunde

    S-a vaccinat măi prostule c-block, iar tu nu. Marș de aici fraiere !!!

    • c-block Răspunde

      @Jane. Tu sa injuri pe ma-ta care te-a fatat dintr-un accident. O fi vaccinati dar degeaba ca multi sunt semianalfabeti functionali. Daca sefu zice sar si in fantana cu capul inainte.
      Vezi ca pretenii jandarmi le-o facut dosar penal pentru fumigene. Asa ca tu ori esti un papagal ori un militzist. Deci clar nu am cu cine discuta. Ciocu mic si joc de glezne.

      • Jandarm Răspunde

        Fuji tare de p-aci c-block, până nu pun bulanu pe tine !!!. Hâș în p…a mea

  3. Unu Răspunde

    Le-o rămas din iarnă !!!

  4. Gheorghe Răspunde

    Din cugetarile unui politist tanar sau batran,la alegere.Mai da ce oameni invidiosi sunt unii.Ce aveti cu noi,cu noi organele.Nu stiti cat ne este noua de greu sa suportam atatea privilegii pe care ni le ofera functia de politist?Cat ne-a trebuit noua pana am ajuns sa avem aceasta mesereeee,chiar daca nu o meritam noua ne place,chiar dacă o sa ne huliți mereu,noua ne place,nu ne deranjează.O sa iesim la pensie de tineri,o sa va păpăm toti banii pe care i-ați depus voi in fondul de pensii.Sunteți invidiosi ca voi(muncitori la privat)o sa iesiti la pensie la 70 de ani și veti fi nevoiți să mai munciti ca nu o sa va ajunga pensia aceea amărâta pe care o sa o primiti.Vai,vai,nu o sa apucați să luați nimic,noi la vârsta aceea o sa fim sătui de bani din pensie.No de aceea ne place noua in politie.Ce ne mai distrăm noi cand va vedem cum reduceri viteza cand ne vedeti,um dati fleșuri,știm că ne injurati tot timpul știm că si atunci cand zâmbiti de fapt in gand ne injurați de mama,de ce va vine in gand….stim totul si noua ne place ca băgăm frica in voi.
    Ce sa va mai spun de afacerile care le facem in timpul muncii.Ne o ioan timpul cu afaceri curate,nimeni nici macar acest dna nu ne deranjează,ei vin doar asa de ochii lumii,ca sunt destui care pun botul la asta.Noi suntem stăpânii,noi suntem cei mai buni si nimeni nu ne va deranja vreodată degeaba credeti voi ca politicienii tin cu voi.Ei sunt ai nostri.De fapt intre noi si ei(indiferent de partid)este o înțelegere,ei ne lasa in pace,nu ne iau din favoruri iar noi închidem ochii si chiar ii ajutam sa-si faca manariile lor.Mai iesim in strada asa de fenta,sa creda lumea ca nu suntem multumiti.Teatru pentru prosti.Ce nu se vede asta?Numa prostii nu vad.
    Acesta este un pamflet si trebuie inteles ca atare.O seara buna sa avem.

  5. Unu Răspunde

    C-block un zero barat !!!

  6. c-block Răspunde

    Ce-mi”place” mie cand sar pe mine organele! Nu credeti ca imi dau seama cine sunteti? Dupa cate am trecut eu pe vremuri din cauza voastra si a predecesorilor vostri voi sunteti mici copiii! Pur si simplu nu va dati seama cat de penibili sunteti. Va e frica ca vi se taie din drepturi. Ca sa citez un fost politician ajuns pe vremurile PSD chiar ministru (Lificiu), voi din salarii traiti??? Asta spus public la o sedinta unde se anuntau taieri de toate felurile. Sper ca asta ati inteles. De fapt nu sunt sigur ca ati inteles pentru ca aveti teasta groasa. Din cauza purtarii continue a caschetei. Voi sunteti zero barat pentru ca in momentul in care nu ati mai purta uniforma ati fi pierduti si in timp si in spatiu. Marea-marea majoritate dintre voi.
    Iar acum demonstrati pentru drepturile voastre? Dar ca de un an de zile calcati in picioare drepturile celorlalti cetateni ai tarii nu va deranjeaza? Ca sa nu mai pomenesc de 10 august.

  7. Jandarm Răspunde

    Că dacă nu mă bat singur.

  8. radical2 Răspunde

    Sunt buni de sefi de galerie. Bravo lor :)))

    • Gyuri Răspunde

      Radical2!
      Adică vrei să zici că ei scandează acolo:
      psd. Puie msd!
      Hei, hei!
      Psd. Puie msd!
      ????
      WTF?

      • radical2 Răspunde

        politistii nu vor scanda niciodata puie msd.ei au psd in sange, cu aia traiesc. S-au obisnuit sa primeasca fara sa munceasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.