Ultima actualizare: ieri, 21:58

Locale

Surse: Credincioșii vor putea merge la biserică de Paști. Circulația, permisă până la ora 2 noaptea

Premierul Florin Cîțu a avut miercuri o discuție cu reprezentanții cultelor religioase din România și cu cei ai Secretariatului de Stat pentru Culte. În urma discuțiilor s-a stabilit ca în noaptea de Înviere să fie permisă circulația persoanelor în afara locuinței până la ora 2, titrează Digi24.

Măsura ar urma să se aplice atât pentru Paștele Catolic, cât și pentru Paștele Ortodox. Participarea la slujbă se va face cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară, precizează surse participante la discuțiile de marți.

La discuțiile cu reprezentanții cultelor religioase au mai participat vicepremierul Kelemen Hunor, șeful DSU Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiță, consilierul prezidențial Sergiu Nistor – Departamentul Cultură, Culte și Minorități Naționale din cadrul Administrației Prezidențiale, Secretarul General al Guvernului, Horațiu Gorun, și Secretarul general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean.

Sursa: Digi24

2 comentarii

 1. Kuka Răspunde

  Astazi, de “sfanta” zi a supremului viol incestuos (cunoscuta de catre (v)oi drept “buna vestire”), cre(s)tinii din rromanica au primit o veste buna: vor fi liberi sa raspandeasca moartea printre semenii lor!
  Liber, deci, la lins de moaste si icoane, la gruppen-lins lingura si alte asemenea scarbosenii!

  La cat mai multe parastase!

  • Eu Răspunde

   Dumnezeu să te ierte și să te aducă la lumină. La lumina lumii, la Hristos Dumnezeu. Nu uita un lucru ca cine ți-a dăruit dimineața, adică o nouă zi, nu ți-a promis ca vei ajunge și seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.