Ultima actualizare: azi, 10:43
Locale

Tânără din Guineea cu document belgian, depistată la PTF Urziceni

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni – judeţul Satu Mare au oprit la ieșirea din țară o tânără din Guineea care a prezentat la controlul de frontieră un document de călătorie belgian autentic care aparținea altei persoane.

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat, pentru a ieși din România, o femeie care s-a legitimat cu un pașaport biometric eliberat  de autoritățile belgiene. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, polițistul de frontieră a constatat faptul că persoana prezentă la control nu este una și aceeași cu titularul documentului în cauză.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana care s-a prezentat la controlul de frontieră este o tânără din Guineea, în vârstă de 26 de ani, care nu posedă documente legale care să îi permită călătoria în spațiul Schengen.

De asemenea, s-a constatat cu ocazia verificărilor, faptul că documentul de identitate pe care l-a prezentat la control este căutat de autoritățile belgiene din octombrie 2019.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals privind identitatea și tentativă la ieșire din țară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Pearl Beauty Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.