Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. La un pas de tragedie! Depășire inconștientă în județul Satu Mare

La un pas de tragedie, după ce un șofer inconștient a făcut o depășire extrem de periculoasă. Totul s-a petrecut pe Drumul Național 19, la ieșire din localitatea Decebal.

Șoferul a făcut o manevră inconștientă, depășind un autoturism la doi pași de o alveolă, pe linie continuă.

,,Nu degeaba ne spune instructorul când facem școala de șoferi să aruncăm din când în când o privire în oglinda retrovizoare ca să știm ce se petrece în spate”, spun cei de la Drivers SM.

 

9 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Categoric de vină este cel sau cea care a filmat deoarece nu și-a folosit ștergătoarele…

  2. Nicusor Răspunde

    Conduce Ford ….nu ma mir :))))))). Frate cu soferii de Beamveu. Probabil un taran analfabet cu 2 clase cu dintii cariati

    • Trabant Combi Răspunde

      Logica de autobaza. Ce relevanta are. Si eu conduc un Ford exact modelul asta, sunt nascut 100% la oras, nu am niciun dinte cariat, am studiat 17 ani, conduc regulamentar, politicos si elegant. Dupa logica ta am putea spune ca esti un prostanac, ca doar te numesti Nicusor, frate cu Ion, sau?…

  3. Gheorghe Răspunde

    Trabant ma bucur ca stai bine cu dantura.Grijeste de ea ca-i scumpa reparatia…Trebuie sa stii ca unii neavand ce face,isi ocupa timpul intrand pe aici si aruncand in stanga si in dreaptra cu pareri,uneori pe langa subiect.E libertate,democratie si fiecare scrie ce vrea.Nimeni nu sorteaza,nimeni nu opreste injuraturile si jignirile care curg aici mai ales cand este vorba de ura de natie.(unguri contra romani)sau de politica.Depasiri si manevre riscante vei gasi la tot pasul aici si aiurea in tara asta.Peste tot indisciplina,aroganta,nesimtirea si marlania este la ea acasa.Trebuie ca zilnic sa fii atent si de multe ori sa cedezi,cu toate ca ai prioritate,atunci cand unul ca cel din video face astfel de manevre.Bine ca mai sunt si soferi care conduc preventiv(indiferent de masina pe care o conduc),care anticipeaza si sunt atenti evitand multe accidente chiar mortale.Totusi haideti sa recunoastem ca NIMENI nu este fara greseala doar ca ceilalti fac greseli enorme pe cand noi(eu)facem greseli minuscule.Sa auzim de bine.

    • altu fără bmw Răspunde

      @Gheorghe. Corect ce spui doar că nici dacă ai sta cu pistolul la capul meu și m-ai obliga nu aș face o asemenea manevră. Chiar dacă i-a reușit de data asta oricând poate greși un milimetru-doi și acea porcărie de alveolă așa te aruncă în decor că poți foarte ușor să te trezești în brațele îngerilor definitiv! Mai ales că avea și ceva viteză tâmpițelul.
      Dar cum ai spus, conduceți oameni buni preventiv! Dacă nu știi sigur care-i treaba mai bine cedează și lasă dracu pe ăla de după tine care te înjură și te claxonează! Tu ai o treabă și trebuie să ajungi acolo! De preferat nevătămat. Asta să tot repetați în minte. Atenție, nu conduc ca un boșorog. Să știți că de multe ori m-a ajutat mai ales în anumite zone din județ unde codul rutier este opțional. Vă la să ghiciți.

  4. cârcotaş Răspunde

    Genul de oameni din imagini este acelaşi cu al coronascepticilor care cred că lumea se învârte în jurul lor, care n-au empatie pentru cei din jur, ei să fie bine. Gonesc cu maşina aşa de siguri pe ei pentru că nu-şi imaginează cât de uşor se destabilizează la o bruscare sau la o manevră greşită. Sunt sigur că au un IQ redus. Din păcate şcoala clasică, în care se făcea şi educaţie nu numai învăţământ se pare că a dispărut. Iar o brută needucată în combinaţie cu banii veniţi uşor este reţeta perfectă pentru ceea ce vedem pe şosele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.