Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

VIDEO. Veste bună pentru pescari! Populare masivă cu pește pe râurile Someș, Tur și Crasna

Veste bună pentru pescari! Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Satu Mare a desfășurat o amplă acțiune de populare cu pește pe mai multe râuri din județ.

Astfel, râurile Someș, Tur și Crasna au fost populate cu mii de crapi indigen. Potrivit conducerii AJVPS Satu Mare, peștii eliberați în ape sunt cu toții reproducători, astfel că în această primăvară vor depune icre.

,,A venit primăvara! Ca de obicei, facem populări cu pește. În afara perioadei de prohibiție vă dorim…fir întins!”, se arată pe pagina de Facebook a Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Satu Mare.

5 comentarii

  1. Haha Răspunde

    Braconierii va multumesc anticipat ! La Odoreu deja vin baimareni sa dea cu “grebla” direct in Somes , ca sa nu zic de cei din “ cartierul veseliei “ care au km de plase si cei “ responsabili “ nu fac nimic eventual iau si ei niste kile de peste drept mita , si asta e cel mai trist ! Asta cum ziceam , doar la Odoreu . La fel si cu vanatul si defrisatul ilegal . Coruptie generalizata , primar , politie , etc .

  2. satmarean Răspunde

    Vorbesti prostii, la Odoreu se braconeaza la greu, dar vand pestii vii. Ajung in balti cu plata, ceea ce nu este asa rau decat in tigae.

  3. satmarean Răspunde

    si inca ceva, cine draq poate sa bage plase pe somesul asta mare, le gaseste in ungaria.

  4. AziNu Răspunde

    Au venit tiganii acu cativa ani in Micro 16 la grebla. Dadeau de cateva ori si mereau mai departe. Noi stateam cu viemusii legal si scoteam cate un oblete. Tziganii o zis ca de la 10kg in sus. Era apa mare si se vedeau pe Somes ceva bolovani de pesti ce migrau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.