Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

LIVE | Deputatul Radu Panait, în direct la PortalSM LIVE

Deputatul USR PLUS de Satu Mare, Radu Panait, în direct la PortalSM LIVE, emisiune moderată de jurnalistul Gil Pietrar.

18 comentarii

  1. c-block Răspunde

    “Sunt Radu Panait. Raportez că nu am făcut nimic.”

  2. Adi Răspunde

    Papagalul acesta nu ar trebui să fie la București , nu are serviciu este plătit pe degeaba .

  3. radical2 Răspunde

    S-au aflat niste nepriceputi sa comenteze :)))

    • c-block Răspunde

      Zici tu? Te riști să intrăm în amănunte?
      Pe mine mă intristează în momentul de față că singurii în care mai putem spera sunt parlamentarii locali maghiari, nu că în ei aș avea mai mare încredere dar ei de bine-de rău mai și fac ceva.

      • radical2 Răspunde

        Omul e nou in politica. Ce sa faca in 3 luni? Eu cred ca se implica fiindca e obisnuit din mediul privat cu munca. PLus, partidul din care face parte are o reprezentativitate destul de mica la nivel de judet. Politicienii maghiari au fost de zeci de ani la guvernare. Ba cu PSD ba cu PNL. Cand la stanga cand la dreapta. Practic nici ei nu stiu ce fac :)). Vi se pare ca au facut mai multe in tot acest timp? Uitativa la Oradea, Uitativa la Cluj, chiar si Baia Mare sau Bistrita. S-au dezvoltat mult mai mult decat SM in perioada post comunista. Si nu datorita politicienilor maghiari. Am incredere totusi in acest primar maghiar. Nu este el cine stie ce, dar nu cred ca ar fi cineva mai bun pentru Satu Mare momentan. Si omul cat de cat a inceput sa faca treaba. Asta fara sa ma leg de politizarea institutiilor publice , pile si relatii. Ca peste tot e asa. Asta e cancerul care opreste dezvoltarea intregii tari defapt. Ca ai oameni nepriceputi in pozitii importante. Radu mizeaza foarte mult pe digitalizarea institutiilor. Asta e ca o chimioterapie reusita pentru cancerul din institutii. SI asa ceva trebuie sustinut. Altfel, se risipesc banii nostrii. Lumea trebuie sa inteleaga ca Romania nu se dezvolta din cauza risipei de bani din institutiile publice. De la asta pleaca totul.

        • c-block Răspunde

          Deocamdată dumnealui nu a făcut absolut nimic. De senatorul ăla noname din Negrești nici măcar atâta nu poți spune. Noroc cu parlamentarii Udmr care de rușine vor face probabil puțin câte ceva. Și cu această ocazie repede se vor înființa și parlamentarii usere între două partide de somnic la tăiat panglici. Deocamdată asta văd și că știu să citească materialul gata primit de prin ministere.
          Vreau să văd inițiativă legislativă pentru județ sau pentru o categorie de oameni pornit de la dânsul. De aia a fost trimis acolo.

        • Mircea Răspunde

          Kakamasi pe acești infecți , nu fac nimic doar gargară , hoți și mincinoșii sunt la putere în tara asta .Mai fură și asta câteva milioane de euro și nu mai are treabă , relaxat băiatul și părul îl părăsește.

  4. MAE Răspunde

    da ce vreti sa faca ratatul asta ….pierde vara nu are caracter,are doar papagal

    • radical2 Răspunde

      “CACOICA”, Iordache , Ciolacu mare caractere is.:))) Imi dau seama dupa username cat creier ai :)))

    • radical2 Răspunde

      Daca nu te-ai informat inca, in primul rand sustine digitalizarea institutiilor publice. Adica altfel spus, usureaza munca angajatilor. Nu mai e nevoie de stampile , semnaturi si n spee mii de hartii inutile. Iar prin asta, elimini niste posturi inutile si economisesti bani . Practic, eficientizezi tot aparatul bugetar. Nu e superb? Stii cate posturi inutile se pot desfiinta prin asta? n-ai idee..banii aceia pot merge pe investitii. Drumuri, spitale, Transport public eficient. ..E superb.

  5. Satmareanul Răspunde

    Deputatul Zero … (0) … dar oamenii il felicita si ii ureaza succes … succes in a sta pe banii nostri in parlament cu toate beneficiile … succes Radu sper ca dl fost procuror sta linistit ca nu i se va taia pensia speciala … daca tot ai ajuns deputat …

    • radical2 Răspunde

      Ehh ca ceilalti au facut ceva.:)) Asa zici de parca in 30 de ani ne-am dezvoltat mult iar acum ca a intrat Radu Panait in parlament totul se prabuseste. Il felicita pentru ca e un om nou, nu neaparat pentru realizari. Nici nu avea cum sa realizeze ceva in asa scurt timp. Si pe langa asta, lumea s-a saturat de fosilele care ne-au reprezentat de 30 de ani fara sa faca NIMIC…(0) cum iti place sa spui. Si fosilele vechi din parlament tot pe banii nostri stau.

      • c-block Răspunde

        Citind comentariul tău eu am o nedumerire atunci. Una bucată.
        Parcă în campanie era vorba ca să-i votăm că ei îs altfel, neprihăniți, nu? Că maid ei vor face și vor drege? Nu asta au zis? Sau după ce s-au văzut cu sacii în căruță repede și ei se dau pe brazdă? Algoritmul să trăiască și cât mai multe funcții călduțe și de preferat pe nemuncă??? Că asta e impresia omului.
        Atunci e păcat și de timpul pierdut la secția de votare.

        • radical2 Răspunde

          Daca mergi prin tara, ai sa vezi utilaje in miscare. Ceea ce nu prea sa vazut in ultimii ani. Deci tot misca ceva astia fata de cei care au fost. PLus ca se continua niste proiecte demult abandonate de vechile guverne. Cred ca prea repede ii punem la zid. Hai sa vedem ce fac in 2 ani. Asa cum am stat 30 fara sa se intample nimic, mai putem sta 2-3 ani. Sigur ca nici eu nu am sperante mari, imi pun aceeasi intrebare ca majoritatea…Nu sa facut in 30 de ani nimic, se va face de acum 2 -3 ?..

          • c-block

            Drept așa e. Singura chestie care mă nedumirește sunt acele semnale cu persoane (și nu una sau două) angajate aiurea prin țară pe posturi călduțe. Sunt prea multe și era vorba că nu se mai promovează nepotismele, nu? Atât.

        • radical2 Răspunde

          Da. Asta ridica un mare semn de intrebare. Dar avem o coalitie formata din PNL, USR, UDMR. Cu PNL, UDMR suntem obisnuiti nu? De la ei te astepti la orice. Coalitia a fost facuta mai mult anti PSD din cate stiu eu. Si strategia USR de a nu se alia cu cei corupti, adica cu toti ceilalti, nu este castigatoare pentru ei. Asta e dovedit prin studii. Nici mie nu imi place PNL. Nu tin cu niciun partid , dar cel putin la nivel de Satu Mare, cred ca PNL are mai multi oameni politici bagati in sistem decat PSD. Incompetenti mai pe scurt.

  6. Beny Kira Răspunde

    Deputatul 0!

  7. DARIA Răspunde

    mult succes..si nu bagati in seama comentariile rautacioase..chiar nu merita efortul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.