Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

A murit Fogel Laszlo. A fost fondatorul CSM şi consilier local

A murit Fogel Laszlo. Fostul conslier local și director al CSM Satu Mare, Fogel Laszlo a murit, a anunțat în această dimineață Primăria Satu Mare.

🖤Cu durere profundă, anunțăm trecere în neființă a celui care a fost directorul CSM Satu Mare și fost consilier municipal, László Fogel. Nu vom uita remarcabila contribuţie în serviciul public, în calitate de consilier municipal timp de 20 de ani, în perioada 1996-2016, dar și director și fondator al CSM Satu Mare, clubul de care se leagă cele mai mari performanțe ale sportului sătmărean din ultimii 14 ani. László Fogel prin sprijinul său, a avut o contribuţie de durată la dezvoltarea orașului, a sportului sătmărean. El a întruchipat reţinerea calmă, curajul ferm şi integritatea de neclintit. Memoria sa va rămâne mereu în inimile noastre, iar plecarea sa lasă în urmă un gol de neumplut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!😞“, a transmis Primăria.

12 comentarii

  1. Hm Răspunde

    D-zo sa-l ierte , io nu . Poate mai trece si din influienta ( a se citii coruptia) vis a vis de firma c8ilului , cu atatea mizerii de rable parcate pe domeniul public , si care nu sunt ridicate de autoritati , desi ma indoiesc .

    • Mia Răspunde

      Hm……doamne da prost esti!!!

      • Romanistan citizen Răspunde

        Ia du-te și aruncă o privire! Cel puțin de 15 ani e așa și este ditamai drumul care duce spre vamă! Nu poți să spui că nu e circulat și nu se vede! Dar contrar ultimelor studii se pare că totuși alcoolul nu conservă. I s-a zis asta de nenumărate ori. Totuși e păcat, R!P.

    • Ilie Răspunde

      Sa te bata Dumnezeu nemernicule! Mare viteaz esti, te dai cu decedatii!

      DORMI IN PACE LACI BACSI!

      • El Brasil Răspunde

        Că nu a “dormit” destul la ședințele de consiliu “frânt” fiind? Atenție, sunt și înregistrări.

  2. Gardian Răspunde

    Vai, saracu!!! Prim alcoolistu Primariei a trecut la cele vesnice. Gabor are drumul deschis spre titlul de cel mai “sub influenta” politician.
    Ce saracie a facut Fogel pentru orasul asta in atata amar de vreme ?
    Furt, trafic de influenta si imbogatit neamuri.
    Cand am citit “integritate de neclintit” era sa ma cac pe mine de ras, noroc ca era geamul deschis.
    Primaria SM lauda si comemoreaza toti tampitii si talharii. Betiv la betiv trage

  3. Romanistan citizen Răspunde

    Mi-am adus aminte cum de practic zilnic venea de la Apaserv în jurul orei prânzului, alt cimitir de elefanți și ăla, și încingeau cu prietenii un 66 în patru cu coniacul tradițional pe lângă la barul de lângă școala 10. Apoi liniștit mergea înapoi la “lucru”. Da, integritate și toate cele. Dar la club s-a învârtit bine. Aia era lumea lui.

  4. Satmarean Răspunde

    Sper să se facă acum cât de repede curățenie acolo pe str. Porumbeilor colț cu str. Liviu Rebreanu. E prea de tot ce se întâmplă acolo !!!

  5. Esmeralda Răspunde

    Na Lacika ai puso . Gata cu gagiciile.

  6. Ășâțî Răspunde

    Chiar lăsați toate comentariile aste de prost gust (puțin zis)? Totuși a murit un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.