Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Accident în lanț, provocat de o șoferiță din Satu Mare. O persoană a fost dusă la spital

O sătmăreancă în vârstă de 46 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism, a provocat un accident în lanț în municipiul Oradea după ce nu a oprit la ”Stop”. În urma accidentului, un bărbat a fost rănit fiind transportat la spital pentru investigații.

Ce spune Poliția:

Vineri, 9 aprilie, la ora 11.00, la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Avram Iancu, o femeie de 46 de ani, din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția strada Cuza Vodă – B-dul Decebal, ajungând la intersecția cu strada Avram Iancu nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe strada Avram Iancu, înspre Piața Unirii, de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Oradea.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus pe strada Avram Iancu, înspre strada Sucevei, de un bărbat de 37 de ani, din Oradea. În urma accidentului rutier, bărbatul de 32 de ani, care conducea cel de-al doilea autoturism, a suferit leziunii pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: IPJ Bihor

Foto: Bihon.ro

5 comentarii

  1. dr.Raed Răspunde

    asa se intampla cand mergi de la sat la oras

    • altu fără bmw Răspunde

      Asta se întâmplă când sari o etapă de evoluție direct din căruță în mașină și nu știi cum să birui caii putere de sub capotă. De necunoașterea codului rutier mai bine nici nu mai pomenesc.😱😤😪

  2. Hitler Răspunde

    Asa is proastele care da mita la politist sa ia orasul!

    • Adolf Răspunde

      Mita?…Esti prea indulgent, era mwie.

      • Hitler Răspunde

        Orce a facut proasta tot la volan a ajuns….si eu cunosc o proasta care buibuie dar cu o spaga de 200euro a luat orasul….sala nu stiu cum a resit dar asta ramane secret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.