Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

ACTUALIZARE. Mamă cu un copil minor, la Urgențe. Șoferul vinovat (68 ani) nu acordat prioritate

Mamă cu un copil minor, în vârstă de 16 ani, au ajuns la Urgențe în urma accidentului care a avut loc, în această după-amiază lângă Spitalul Vechi din municipiul Satu Mare. Potrivit IPJ Satu Mare, șoferul vinovat, în vârstă de 68 ani, nu acordat prioritate de trecere. 

„Astăzi, la ora 13.56, IPJ SM a fost sesizat cu privire la faptul ca in Piața Eroii Revoluției a avut loc un eveniment rutier

In urma primelor verificări efectuate la fata locului, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au stabilit faptul ca un cetățean german, de 68 de ani, aflându-se la volanul unei autoutilitare pe strada Liviu Rebreanu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o femeie, de 53 de ani, din Satu Mare care circula pe drumul prioritar.

In urma evenimentului rutier șoferița de 53 de ani, împreuna cu un minor, de 16 ani, care se afla cu aceasta in auto in calitate de pasager au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

In cauza cercetările continua in cadrul dosarului penal întocmit in cauza”, transmite Paula Gabor, purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare. 

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim-ajutor care au transportat victimele din Ford la Unitatea de Primiri Urgențe. Șoferul vinovat nefiind rănit.

„La fata locului s-au deplasat o autospeciala de descarcerare și o ambulanta SMURD TIM. Cele doua victime s-au autoevacuat până la sosirea forțelor profesioniste. Victimele au fost conștiente și cooperante, suferind contuzii minore. Au fost transportate de către ambulanța SMURD la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.”, transmite ISU Satu Mare.

PortalSM a transmis LIVE de la fața locului:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.