Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Adrian Cozma: Reabilitarea drumului Tășnad-Supur intră în linie dreaptă

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a anunțat că reabilitarea drumului DN1 F Tășnad – Supur a intrat în linie dreaptă, fiind deschise ofertele de licitație.

,,Am avut discuții bune cu directorul general al CNAIR, Mariana Ioniță și m-am asigurat că proiectele noastre sunt în grafic. Reabilitarea drumului Tășnad-Supur intră în linie dreaptă, ieri au fost deschise ofertele licitației și în scurt timp vom avea un nou drum modernizat. Am văzut stadiul proiectului breteaua de legătură Satu Mare-Oar, cei 11 km care vor asigura conectarea la Autostrada M3 cu Ungaria dar și despre cel al Autostrăzii Nordului, Suceava-Baia Mare, cel mai mare proiect regional și poate și cel mai important din zona de nord a țării.

Am primit asigurări că și acest proiect se află în grafic și că, potrivit contractului, în vara anului viitor vor fi predate studiile de fezabilitate. Anii care vin vor fi anii dezvoltării și ai marilor proiecte care ne pot așeza pe o direcție bună. Putem dinamiza transporturile, turismul, economia în general. Suntem pe drumul cel bun!”, a declarat Adrian Cozma, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

3 comentarii

  1. ;)))) Răspunde

    machete in faza de proiect….ca multe altele de 31 de ani!

  2. Nagasaky Răspunde

    Felicitari !

  3. altu fără bmw Răspunde

    -“reabilitarea drumului Tășnad-Supur intră în linie curbă” 😱😤🤪. Khm, dar cu reabilitarea drumului de la Livada-Orașu Nou promisă cum stăm? Pe hârtie stăm bine?😱😲😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.