Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

Un consilier local propune: 1.000 de lei pentru fiecare nou născut din Satu Mare

Un consilier local propune acordarea sumei de 1.000 de lei pentru fiecare nou născut din Satu Mare. Consilierul PNL Victor Cernea a anunţat pe pagina sa de Facebook că a înaintat primul său proiect.
“Mă simt onorat că astăzi am înregistrat primul meu proiect de hotărâre în calitatea de consilier local PNL!
✅ “Acordarea unui stimulent de 1000 de lei pentru fiecare nou-născut din Municipiul Satu Mare“ este o măsură socială ce va fi un real ajutor pentru toate familiile de tineri din Satu Mare și o modalitate de revitalizare a populației municipale pe termen mediu și lung.
✅ În actualul context pandemic este o măsură prioritară și urgentă pentru toți tinerii SĂTMĂRENI.
✅ Datele statistice sunt îngrijorătoare în privința ratei natalității în Satu Mare.
✅ Acest ajutor ar influența pozitiv impactul asupra bugetului familial într-o perioadă sensibilă, mai ales că deja se procedează așa în orașe ca: București, Brașov, Târgu Mureș, Pitești sau Galați cu rezultate vizibile!
Este o măsură care în astfel de momente trebuie să reprezinte o importanță deosebită, chiar mai mare decât susținerea bugetară a CSM Satu Mare sau G.M. Zamfirescu”, a transmis Cernea.

9 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Nu este o initiativa rea dar cel mai simplu, indicat si profitabil este sa va axati pe binele comunitatii, servicii medicale, sociale, infrastructura, locuri de munca bine platite etc. decat pe solutii punctuale care ajuta cat, 1-2 luni de zile?

    • lili a dili Răspunde

      este o idee stupida, ptr bani se vor inmulti ca iepurii tiganii si in 10-15 ani se umple orasul cu cersitori, mucosu’ asta de consilier de unde a mai aparut? vine cu idei idioate numai sa se afle in treaba, puneti-l la sapat o vreme sa vada cum e munca adevarata

      • doi Răspunde

        exact asa cum ati zis

      • Romanistan citizen Răspunde

        Problema de fapt nu ar fi că vor fi mai mult ca sigur mai mulți pui de minoritari bronzați. Problema e că în momentul în care vor crește rar vei găsi vreunul din rândul lor care ar vrea să și lucreze. Cu asemenea măsuri vom reuși să sufocăm definitiv serviciile de asistență socială care nici acum nu prea excelează. Adică finanțăm un anume grup de oameni preponderent asistați sociali și care nu prea produc mare lucru să se înmulțească și să producă la propriu alți viitori asistați sociali. Consilierul dă în populisme ieftine și evident ineficiente.

  2. cârcotaş Răspunde

    Locaţia de înmânare a banilor: Stadionul UNIO sau str. Ostrovului. Aşa, ca să fim mai aproape de beneficiari. Lili are dreptate, mai bine îi ajuţi instituţionalizat decât gesturi populiste fără efect.

  3. Agarici Pogonici Răspunde

    E de râsul curcilor Cerneală ăsta! Asta e măsură liberală, măi țafandache? Arogant si prost! Nu degeaba ești cunoscut cu porecla PEȘTELE ÎNECAT! Un lingău incompetent, cu trădarea în sânge!

  4. Om Răspunde

    Nu e o idee buna. Mai bine sa se dea pentru ceva concret. Reabilitare blocuri de exemplu. Sa arate orasul asta mai frumos . Nu doar la cei cu asociatii ca oricum mi se parea discriminare sa reabilitezi doar acele blocuri.

  5. Vitolas Răspunde

    Asta-i un cadou pt. domnu Cozma, ca va deveni iar tatic, iar asa se pune bine cu Mr. President .

  6. bombom Răspunde

    am belit pupa , iar s-or inperechea tiganii pt bani . in 10 ani ….adio romani…..halo bactalo…o sa fie tiganiada prin tarisoara asta ! vai de pupa noastra !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.