Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

APEL. Tânăr din Italia își caută familia biologică din județul Satu Mare

Un tânăr originar din județul Satu Mare, stabilit în Italia, își caută familia biologică din județul Satu Mare. Ianos Balog, numit Csaba, știe despre părinții lui că locuiau în comuna lazuri și că se numesc Balazs Ibolya-Terez și Balog Ioszef.

„Salutări din ITALIA !!! 
Numele meu înainte de adopție era BALOG IANOS, numit și CSABA. Sunt născut la data de 3/03/1991 la SATU MARE. Îmi caut familia biologică, mama biologică se numește BALAZS IBOLYA-TEREZ și tatăl biologic BALOG IOSZEF locuiau în comuna LAZURI, satul BERCU. Actual domiciliați în LIVADA. Stiu că în România mă strigau toți CSABI (CIOBI) și în prezent sunt numit la fel. Am fost adoptat la vârsta de 6 ani in ITALIA.
Sper ca cineva din familia mea biologică să vadă anunțul meu și să mă recunoască.
Vă rog din suflet DISTRIBUIȚI anunțul meu pentru a-mi găsi familia biologică. Vreau să îmi cunosc și eu frații dacă am, și să mă pot simți împlinit. Mulțumesc tuturor pentru fiecare DISTRIBURIE. Sunteți minunați”, a scris tânărul într-un apel pe care l-a făcut pe Facebook.

3 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    Ba da multi si-o dat copii ca pe niste obiecte de uz casnic . Oare se mai procedeaza ? Daca ar fi sa-si caute toti familia, ar trebui o rubrica speciala pt ei si cu programare neaparat

  2. Satmarean Răspunde

    Pân Stâna sau Socond trebuie căutați

  3. Muresan Răspunde

    În țâgănime trebe să hie ayeștye.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.