Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

FOTO. Acuzații grave! Mai mulți indivizi acuzați că acostează minore în Satu Mare

Mai mulți indivizi sunt acuzați că acostează minore în municipiului Satu Mare. Mai multe fete, printre care și minore, spun că indivizii le opresc pe stradă și le agresează verbal, chiar în centrul municipiului, în zona Bulevardului Transilvania, la câțiva pași de sediul Poliției Locale.

Fetele susțin că indivizii stau plantați pe digul Someșului și se uită insistent la minorele care trec prin zonă, ba chiar strigă după ele să se oprească. Un alt individ, aparent om al străzii, care își duce veacul în Centrul Vechi al municipiului, este acuzat de aceleași practici.

Mai multe fete din Satu Mare au avertizat pe rețelele de socializare despre ceea ce se întâmplă în centrul orașului.

 

6 comentarii

  1. jhgjhg Răspunde

    Nu m-as mira daca aia doi se uitau la fete pentru ca ele se uitau la ei cum se drogau din punga. Bineneteles ca ele s-au simtit ca niste papusi de vitrina … lol . Chiar ele spun ca au stat o juma de ora. Trebuia sa mearga si ele mai incolo. Boschetarii cand o vazut ca se pun doua puicutze de abator langa ei, clar ca au inteles gresit. O inceput sa-i mai si pozeze….tocmai ele i-au provocat. Plus ca , daca o vazut ca ei striga dupa fete pe strada, de ce au mai stat? Astea-s copile dealea care au nevoie de atentie, parerea mea . Aialalta cu ala ce o prinso de fund, nu are prieteni care sa-i aplice o lectie? Sau sa treaca data viitoare cu un spray lacrimogen langa el si cand o prinde de fund sa-i aplice un jet. Eventual sa mai cheme vreo 2 prieteni sa-l mai spray-eze si ei.

  2. Romanistan citizen Răspunde

    Și ca răspuns unii indivizi mai dubioși au fost sancționați destul de sever pecuniar. Mă rog, e treaba poliției locale dacă se justifică. Și care sancțiune oricum nu va fi achitată și care sancțiune oricum nu rezolvă problema de fond.
    Și pentru ce au primit amenda? Că nu aveau batistă? Sau mască? Că de prins în flagrant și probat probabil nimeni nu a reușit! Deci …… e un mare kkt.😱😤💩💩💩

    • Sâcă Răspunde

      Exact…..ca și articolul tău..

      • Romanistan citizen Răspunde

        Dacă tu crezi că eu sunt autorul articolului atunci ești pe pistă total greșită. Asta spun serios. Dar nu știu ce se rezolvă că îi amendează. Ăla care l-a omorât pe tânărul din Ardud la Casa Albă avea vreo 75 de amenzi neachitate și era un pericol public. Dacă nu au dovezi și ei nu recunosc atunci maxim încasează o amendă pentru tulburarea ordinii și liniștii. Deci nu li se face dosar penal. E un mare zero amenda asta chiar dacă presupunem că prin absurd se va achita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.