Ultima actualizare: ieri, 20:44

Naţionale

Avion MiG-21 prăbușit în județul Mureș. Pilotul s-a catapultat

Un avion Mig-21 al Forțelor Aeriene Române s-a prăbușit marți în județul Mureș, în apropierea localității Dedrad, într-o zonă de deal, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale. Ministerul Apărării a confirmat informația.

Pilotul aeronavei s-a catapultat și a supraviețuit accidentului. El este conștient, dar acuză dureri la spate. Accidentul a fost sesizat de primarul localității, iar la fața locului a ajuns un elicopter SMURD.

Sursa: G4Media

18 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Vlad Voiculescu este vinovat ……

  2. Szalma Jack Răspunde

    Inca mai zboara aceste epave ?

    • szalma fuck Răspunde

      Da e trist ca in Romania avem aceste epave… Ungurii numa’ se teleporteaza.. pacat ca se teleporteaza asa greu !

      • @szalma fuck Răspunde

        Sper să mai rămână. Cineva trebe să lucre ca să mai capăt socialu. Aktfel de unde bani să plătesc datoriile pe caiet la birt?

    • cârcotaş Răspunde

      Zboară, da’ nu până-n capăt.

      • Cocojambo Răspunde

        Au program redus? Sau au auzit că va ploua?
        Adevărul e că sunt de toată jena. Pe 1 decembrie 2018 nu au decolat avioanele la paradă că cică era prea frig. Erau cam minus 2 grade în București. Râd și curcile de noi.

        • CocoJombo zis si prostea Răspunde

          Indivizii care zic lucruri de genu: “aparatele de zbor sunt invechite , suntem de ras” , sunt aceasi care fac scandal cand guvernul achizitioneaza aparate de zbor noi argumentand: “Asta ne lipseste noua acum? in loc sa investim bani in educatie si sanatate”.
          Ca sa te lamuresc mai mucea.. deaia ramai tu lopatar sau ce o fi tu, pentru ca tu crezi ca esti destept dar defapt esti doar o muiere plangatoare, hais a ne vedem fiecare de lopata lui ca e mai bine asa.
          Nu sunt ipocrit si o sa recunosc ca avem multe probleme in tara noastra… dar crezand ca tu esti mai destept din fata unui smartphone… nota zece cu steluta, dar na de unde sa stie prosu’ ca e prost ? Nici macar nu ma pot supara pe tine.

          • Cocojambo

            Măi handilău ce ești! Așa e că aparatele alea recondiționate-reșapate luate de la Nato pe bani grei nu au decolat că cică era prea frig? Ce crezi ce a zis Putin la faza asta după ce a râs copios? De notat, când e frig românii nu pot zbura. Poți fi mândru în continuare. Specialule. Pe parte de aviație avem probleme serioase. De aia stau britanicii să ne apere spațiul nostru că așa competenți suntem noi. Nu e vine nici a mea și nici a ta. E vina celor care se ocupă cu asta.

          • Coco prostea

            Macar ai citit ce am scris?.
            Repet: nu esti tu in masura sa organizezi avioanele, tu esti loptar…

          • @Cocoprostea

            Da’ știu că nici tu nu ai citit ce am scris eu. De ce nu te iei și de alții atunci care scriu același lucru, he?

          • CocoJombo zis si prostea

            Am citit , ai zis ca rade putin de noi si ca nu avem aparate de zbor cu care sa ne aparam si de aceea britanicii ne apara fundu. BUN
            Acum: TU esti LOPATAR si dai cu LOPATA , lasa tu aparatele de zbor , politica externa a romaniei , pretul avioanelor mig si bugetul fortelor aeriene pentru ca nu te pricepi si nu esti tu in masura sa judeci !

  3. H&R Răspunde

    Putin râde sub mustață.

  4. @prostea Răspunde

    @prostea, io zic să termini până nu pici de papagal. La MIG-urile astea știi cum se mai zice în anumite cercuri? Lasă tu pe alții în pace că ești paralel cu problema. Te-ai găsit și tu să te dai doxă dar de fapt ești ca expertul lui pește prăjit.

    • cocojambo zis si prostea Răspunde

      Ai dovada ca omu’ nu a inteles nimic si te-a facut si de cacat.. tot ce ziceam eu este ca el nu se pricepe , nici eu nu ma pricep si cu totii sa ne vedem de lopata noastra, dar probabil si tu rezonezi la aceasi frecventa cu cu cocojambo. iq level 10000 !

  5. @prostea Răspunde

    Și încă un lucru. MIG-urile trebuiau de mult casate. Așa este?

  6. Cocojambo Răspunde

    Când am zis că nu au decolat avioanele de 1 Decembrie 2018 nu la MIG-uri m-am gândit pentru că nu pe alea am plătit bani mulți. Te-ai făcut de kk singur și cu mânuța ta, mare “iespert”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.