Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Muresán István, noul director interimar al CSM Satu Mare

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Satu Mare are un nou director, în persoana lui Muresán István. El îl înlocuiește pe regretatul Fogel Laszlo, decedat săptămâna trecută.

Muresán István va fi director interimar și va conduce Clubul Sportiv Municipal în următoarele șase luni. Numirea sa a fost votată astăzi, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Satu Mare.

Noul director interimar al CSM Satu Mare are 29 de ani şi peste 10 ani de activitate sportivă (scrimă – floretă). Este licențiat în Educație Fizică și Sport la Universitate de Vest Vasile Goldiș și are o calificare profesională de antrenor obținută la Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor la București.

,,Am fost sportiv de performanță timp de zece ani legitimat la Clubul Sportiv Municipal Satu Mare, am fost membru în Centrul Olimpic Satu Mare. În acești zece ani am cucerit medalii atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Am căpătat experiență de conducere la asociația în care sunt președinte, la asociațiile în care sunt membru în echipa de conducere. În anii trecuți, în asociații, am organizat peste 50 de evenimente de cultură, de divertisment și evenimente sportive. Ca și președinte al Clubului Sportiv Municipal Satu Mare doresc să ducem mai departe moștenirea domnului Laci bacsi și să obținem performanțe sportive cât mai bune”, a declarat Muresán István la finalul ședinței.

10 comentarii

  1. unu Răspunde

    nu merita clar sunt altii care trebuia intrebati daca vor aceasta functie, dar daca va fi un cponcurs sigur voi candida, de acum va zic

  2. Lili Răspunde

    Cum scrie la buletin Istvan sau Stefan?
    Nu de alta dar vad un obicei ca atunci cand vorbesc unii maghiari sa pronunte pt. toti prenumele in maghiara (cele care se pot maghiariza)!
    Sa nu duca toata mostenirea mai departe, ci doar unele parti mici si bune!
    Pt. asta trebuia sedinta extraordinara de CL?
    Intreb, nu dau cu parul.

    • @Lili Răspunde

      CSM este sub autoritatea Primăriei și ca pentru orice decizie care implică așa ceva trebuie HCL. Nu suntem în epoca Coica. Pentru restul comentariului cred că e destul de elocvent titlul articolului. Dacă nu ajunge fii mai atentă la poză. E un obiect mic pe reverul stâng al sacoului. E temporar pe 6 luni. Să vedem ce iese. În paranteză așa de familiarizat și de specialist e că nu am auzit de el. Pe mine mai mult mă intrigă numele lui. Nu e ceva …. cu unul de la Florisal? Că atunci e interesant în situația dată.

  3. Muresan Răspunde

    Iară ungur, futăl ….. !!!! amu ia ni, dară !!!

  4. @Muresan Răspunde

    Trăiesc în județul ăsta niște rumăni că dacă i-ar vedea strămoșii lor cum de s-au românizat s-ar răsuci în mormânt. Să le fie de bine dacă asat îi face fericiți! Vă rog să mă lăsați cu comentarii acide. E un fapt. Nu nația sau limba vorbită contează ci faptul că ce face omul la locul unde este pus. Face pentru noi, pentru comunitate.
    Când domnul Fógel a decedat citeam oripilat, siderat cum își dădeau ochii pe spate anumite specimene, că nu-i poți numi oameni, care la momentul debarcării lui Fógel de la CSM au participat la executarea lui. La modul cel mai execrabil cu putință. Nu aveți un pic de rușine? Ați reușit atunci să demolați aproape integral CSM-ul! Mai țineți minte la cel culmi nebănuite ale contraperformanței ajungeam acum nici 10 ani?

  5. Unu Răspunde

    Distrug ungurii ăștia absolut tot și iau tot !!!. DNA autozesizați-vă urgent și verificări în cauză. Nu se mai poate așa ceva !

  6. vasile Răspunde

    Mult succes.

  7. gerula Răspunde

    Cum vine asta “Muresan Istvan” a fost Muresan Stefan si au reusit sa ii maghiarizeze doar prenumele sau a fost Marosvasarhey Istvan si l-au romanizat romanii ? 🙂 Cel mai probabil este ca si multi altii care traiesc pe aceste meleaguri, rodul unei casnicii mixte, intre doi oameni de etnii diferite care a ales sa se iubeasca nu sa se urasca…
    Succes domnule Muresan sau sok sikert Pistike…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.